Cadde Cihangir Ceyhan boyu ve yaşı kaç, nereli? Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan kimdir?

Cihangir Ceyhan boyu ve yaşı kaç, nereli? Camdaki Kız'ın Hayri'si Cihangir Ceyhan kimdir?

30.09.2021 - 19:07 | Son Güncellenme:

Sıfır Bir dizisi ile adını duyuran Cihangir Ceyhan, Camdaki Kız dizisine Hayri rolü ile katıldı. Başarılı oyuncu, 1989 yılında Adana'da doğdu ve aslen Elazığlı'dır. İşte, Cihangir Ceyhan'ın hayatı hakkında detaylar...

Cihangir Ceyhan boyu ve yaşı kaç, nereli Camdaki Kızın Hayrisi Cihangir Ceyhan kimdir

Cihangir Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı film ile elde etti. Sonrasında popüler internet dizisi Sıfır Bir Adana ile tanınır oldu. Dizide Cio karakterine hayat veriyordu. Akabinde TV'de birçok yapımda boy gösterdi. Şu sıralar ise Camdaki Kız dizisinde Hayri karakterine hayat veriyor.

Haberin Devamı

CİHANGİR CEYHAN KİMDİR?

Ceyhan, 15 Ekim 1989 tarihinde Adana’da dünyaya geldi. Aslen Elazığlı olan oyuncu, 1,77 boyunda ve 75 kilodur. Babası Elazığlı annesi ise Diyarbakırlıdır. İlk, orta ve lise eğitimi ardından Anadolu Üniversitesi Açık Öğretim Fakültesi İşletme bölümünden mezun oldu. Kamera önü oyunculuk eğitimi alan Cihangir Ceyhan, ilk oyunculuk deneyimini Yusuf adlı sinema filmi ile yakaladı.

Kadrosunda Savaş Satış, Cihangir Ceyhan, Özgür Meriç, Onur Akbay, Bertan Uçar gibi isimlerin yer aldığı Sıfır Bir Adana dizisinde Cio Baba karakterini canlandırarak milyonlarca kişi tarafından tanınır oldu. Çukur dizisinde de yer alan isim, Camdaki Kız'da Hayri'yi oynuyor.