Cadde Çikolata kahvesi

Çikolata kahvesi

06.01.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

.

Çikolata kahvesi

Bu kışın tartışmasız en öne çıkan rengi kahve ve kahvenin tonları... Ne renk giyeceğin konusunda kararsız kaldığında imdadına yetişecek olan kahve ve tonları, muhtemelen gardırobunun en temel parçalarını oluşturacak. Çikolata kahveden karamele uzanan yolculuğu ile kahvenin asaletini ve şıklığını taşımak isterseniz, başka herhangi bir renk tonu ile elde edilmesi zor olan mütevazı tasarımlarla tanışmalısınız. Kahve rengini tek bir kıyafetle çekici bir tarza dönüştürmek veya diğer renklerle birleştirmek hayli kolaydır. Tepeden tırnağa kahve giyinmek ve doğallığın samimi gizemini yansıtmak isterseniz, senin için pek çok yıldız parça mevcut. Toprağa çağrışım yapan sonbahar rengini kış koleksiyonuna ekleyerek, favori parçalarını gözden geçirebilirsiniz.

Haberin Devamı

Platformun zirvesi

Versace’nin, Medusa topuğu ile başlayan platform topuklu ayakkabılar, bu sezonun trendinin zirvesinde yerini alıyor. 1970’li yılların disko günlerine gönderme yapan platformlu topuklar, İlkbahar-Yaz 2022 defilelerinde de dikkatimizi çekmişti. Versace defilesindeki apartman topukları unutmak mümkün değil! Şimdi ise kırmızı halı stillerinde öne çıkan platform topuklar, geçmişten gelen bir stili yansıtıyor. Tek bir dokunuş ile tüm stilleri cesur hale getiren platform topukları hayatınıza dahil etmenin tam zamanı! Hem rahatlığınızdan hem de şıklığınızdan ödün vermemek adına sizde bu sezon gökdelen topuklardan dolabınıza ekleyin. Platform topuklar daha uzun bir süre bizlerle...

Louis Vuitton’da Yayoi Kusama darbesi

Haberin Devamı

Japon çağdaş sanatçı Yayoi Kusama’nın ikonik renkli puantiyeleri, ikinci kez yeni bir Louis Vuitton koleksiyonunu sarıyor. İlk kez 2012 yılında bir araya gelen Louis Vuitton ve Japon çağdaş sanatçı Yayoi Kusama, yeni koleksiyon çalışması ile ikinci iş birliğine imza attı. Bu ay piyasaya sürülecek koleksiyon şimdiden konuşulmaya başladı. Koleksiyona dair gelen ilk ipuçlarında, 93 yaşındaki Japon sanatçının izleri belirgin şekilde görülüyor. Bal kabağı şeklinde yeni şekil tasarımı, Louis Vuitton’un dama desenlerinin üzerine eklenen renkli puantiyeler ve konstrast çalışmalar öne çıkıyor.