Cadde Cnn Türk’te renkli cumartesi

Cnn Türk’te renkli cumartesi

15.09.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

.

Cnn Türk’te renkli cumartesi

Bu hafta yeni yayın dönemine başlayan CNN TÜRK, hafta sonu ekrana gelen life style programlarıyla; birçok konuyu ekrana getirecek.

Haberin Devamı

‘5N 1K’ İdlib’de!


Cüneyt Özdemir ile ‘5N 1K’, yeni sezonda da dünyanın gündemini tutmaya devam ediyor. Özdemir, savaşın eşiğinde diken üzerinde bir şehir olan İdlib sokaklarında, yaşayanlarla konuşacak. Şehrin nabzını tutacak.

5N 1K - CNNTÜRK /20.00

Hayata dair her şey...

Sevilay Öztürk’ün hazırladığı ‘Hayat Güzel’de, sağlıklı ve kaliteli yaşamın ipuçları verilecek. Programın bu haftaki konuğu; çiğ beslenme yöntemiyle sağlığını geri kazanmış olan ünlü şef Mehmet Ak...

Hayat Güzel
- CNNTÜRK/15.15

Palamut peşİnde!


Şef Can Oba, ‘Doğanın Tadı’nda
izleyiciyle buluşacak. Oba, bu hafta Silivri’de palamut peşine düşecek. Yöresel tatları kendi tarifleriyle birleştiren şef, izleyicilere tuzda palamut yapımını anlatacak.

Haberin Devamı

DOĞANIN TADI
- CNNTÜRK 14.20


Siyasetten ekonomiye

Hakan Çelik’in hazırladığı ‘Hafta Sonu’nda, sohbetler devam ediyor. Uzman isimler, siyasetten ekonomiye kadar gündemdeki birçok konuyu masaya yatırıyor.

HAFTA SONU
- CNN TÜRK/10.00


Sağlık dolu

Leyla Ataman’ın sunduğu ‘Sağlık Kontrolü’, doğruluğu kanıtlanmış bilgiler ve güvenilir doktorların yorumlarıyla, sağlık katmaya devam ediyor. Programda bu hafta, Prof. Dr. İhsan Karadoğan lenfoma, Prof. Dr. Volkan Tuğcu prostat, Prof. Dr. Gökhan Demir ise akciğer kanseri
hakkında bilgiler verecek.

SAĞLIK KONTROLÜ
- CNNTÜRK/09.00

Doğanın alarm zili çalıyor!

Çevre kirliliği, küresel ısınma ve doğaya dair her şey...Doğanın
alarm zilleri çalıyor, Güven İslamoğlu, bu sesi CNN TÜRK’te duyuruyor. Program, Malatya’dan ekrana gelecek.

YEŞİL DOĞA
- CNNTÜRK /21.15