Cadde Ece Ronay'ın 'şiddet' iddiasına Mehmet Bilir'den yanıt!

Ece Ronay'ın 'şiddet' iddiasına Mehmet Bilir'den yanıt!

27.09.2023 - 08:27 | Son Güncellenme:

Eski eşinden şiddet gördüğünü iddia eden Ece Ronay, “Bu zamana kadar çocuğum için sustum” dedi. Mehmet Bilir ise, “Şakalaşıyorduk. Hiçbir zaman şiddet uygulamadım” diyerek, kendini savundu.

Şarkıcı Ece Ronay 31 Mayıs 2023 tarihinde Mehmet Bilir’den boşandı. Ronay, iki ay uzaklaştırma kararı aldırdığı eski eşi Mehmet Bilir tarafından şiddete uğradığı görüntüleri yayınladı.

Haberin Devamı

"EVLİYKEN DE ŞİDDETE UĞRAMIŞTIM"

Oğlu için sustuğunu söyleyen fenomen, “Evliyken de şiddete uğramıştım. O dönem bebek olduğu için böyle bir haberle anılmak ve ileride çocuğumun üzülmesini istemedim. Boşandıktan sonra devam edince, sesimi duyurmak istedim. Zaten ayrılma sebebim de şiddetti. O dönem, ‘Anlaşmalı boşanmazsak bu görüntüleri servis edeceğim’ demiştim ve kabul etmişti. Ama boşandıktan sonra daha çok arttı” dedi. Savcılığa koruma talebinde bulunduğunu belirten şarkıcı, “Olmazsa muhakkak kendime koruma tutacağım” ifadelerini kullandı.

Ece Ronayın şiddet iddiasına Mehmet Bilirden yanıt

Ronay, eski eşi Mehmet Bilir’in kendisini ruhsatsız silahla tehdit ettiğini belirtti.

"KONUYU UZATSAYDIM PRİME DÖNERDİ"

Ronay, “Reklam yapıyor” iddialarına ise, “O olaydan sonra gelen etkileşimin ürünlerimle ilgisi yok. İnsanlar olayı merak edip, Instagram’dan hikâyelerimi izledi. Asıl konuyu uzatsaydım prime dönerdi” açıklamasını yaptı.  Ayrıca fenomen, “Korkmadığımı göstermek istedim, umarım benden vazgeçer” diye konuştu.

Ece Ronayın şiddet iddiasına Mehmet Bilirden yanıt

Haberin Devamı

"BENİM SIRTIMDAN BÖYLE BİR ŞAY YAPTI"

Bilir ise iddialara, “Bunlar sosyal medya fenomeni olduğu için zaman zaman düşüşleri oluyor. Şimdi hepten bitmeye doğru giderken benim sırtımdan böyle bir şey yaptı” dedi.

Ece Ronayın şiddet iddiasına Mehmet Bilirden yanıt

"ŞİDDET UYGULAMADIM"

Şiddet görüntüleriyle ilgili ise Bilir, “Şakalaşıyorduk, her zaman yaptığımız gibi... Şiddet uygulamadım. Karşı dava açtım” diye konuştu.

Ece Ronayın şiddet iddiasına Mehmet Bilirden yanıt

 

 

 

 

 

 

 

 

Yazarlar