Cadde ÇOCUKLAR GiBi ŞEN

ÇOCUKLAR GiBi ŞEN

29.01.2013 - 19:34 | Son Güncellenme:

48’inci yaş gününü eşi Melek ve arkadaşı Naz Elmas’ın hazırladığı sürpriz partiyle kutlayan Oktay Kaynarca, çocuklar gibi şendi.

ÇOCUKLAR GiBi ŞEN

Eşinin Naz Elmas’la birlikte kendisi için hazırladığı sürpriz doğum günü partisinde Oktay Kaynarca’yı dostları yalnız bırakmadı.

Haberin Devamı

Melek Kaynarca, eşi Oktay Kaynarca’ya arkadaşı Naz Elmas’la sürpriz bir doğum günü partisi düzenledi. Asmalımescit Mor Meyhane’deki geceye yaklaşık 40 kişi katıldı. 48 yaşına giren Kaynarca, gece boyunca mikrofonu elinden düşürmedi.
Arkadaşlarına şarkı söyleyen Kaynarca, Yavuz Bingöl ve Aşkın Nur Yengi’nin şarkılarına eşlik etmeyi de ihmal etmedi. Oyuncuyu bu mutlu gününde, Selçuk Yöntem, Arzum Onan-Mehmet Aslantuğ, Ozan Güven, Erkan Can, Metin Şentürk ve Oya Başar-Ali Karagöz gibi isimler yalnız bırakmadı.
Gecenin sonunda Kaynarca, “Öncelikle biricik eşime ve beni yalnız bırakmayan arkadaşlarıma teşekkür ediyorum” dedi.
Melek Kaynarca, eşine ne hediye aldığı yönündeki soruları “Hayır söyleyemem, aramızda” diyerek yanıtsız bıraktı.

Haberin Devamı

ESPRiLERiYLE GÜLDÜRDÜ

“Oktay’ın sünnetine geldim” diyerek espri yapan Metin Şentürk, sahneye çıkan dansözle ilgili, “Ben görmedim, insan söyler. Ben körsem, yukarıdakiler nankör” diyerek herkesi güldürdü. Albüm kayıtları çalınan Şentürk, “Herhalde hırsızlar albüm yapacak. Sonra bir de klip çekerler, biz de kek gibi izleriz” dedi.

“MELO” DiYE BAĞIRDI

Naz Elmas partiye, Galatasaray-Beşiktaş derbisinden sonra geldi. Fanatik Galatasaraylı Elmas, kırmızı kart gören Felipe Melo’nun ismini söyleyerek mekâna girdi. Hediye paketini saklayan Elmas, “Oktay’a çok güzel hediyeler aldım. Kalıcı ve hiçbir zaman unutulmayacak hediyeler” dedi.