Cadde ‘Coğrafyaya uygun değil’

‘Coğrafyaya uygun değil’

26.12.2023 - 07:00 | Son Güncellenme:

Türk isimler, Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın mutlu evlilik için ayrı yataklarda uyuma fikrinin coğrafyaya uygun olmadığını dile getirdi.

‘Coğrafyaya uygun değil’

SERCAN KISMET - Müzisyen Benji Madden ile sekiz yıl önce nikâh masasına oturan Amerikalı oyuncu Cameron Diaz’ın, mutlu evlilik için ayrı yatak odalarında uyumanın normalleştirilmesini savunması, ülkemizdeki sanatçıları ikiye böldü. 2018 yılında Hüseyin Kara’yla evlenen Brezilyalı oyuncu Jessica May, “Bazen ayrı yataklarda uyumanın güzel bir yöntem olduğunu düşünüyorum. Uyku çok önemli. İnsan iyi uyuduğu zaman güne daha enerjik uyanıyor bence. Mesela annem ve babam da bu yöntemi kullanıyor ve çok da mutlular. Ama bildiğim bir gerçek var ki, her ne kadar ayrı yatakta da uyusam, kedilerim saat kaç olursa olsun hep yanıma geliyor. Onlarla birlikte uyumak da insana ayrı bir mutluluk veriyor” açıklamasında bulundu.

Haberin Devamı

3.5 ay önce Nazım Akmandil’le nikâh masasına oturan Burcu Esmersoy, “Acaba kocası horluyor mu? Ya da kendisi mi horluyor?” dedi.

2013’te evlenen Aslıhan Güner-Mert Kılıç, “İlişkide inişli-çıkışlı zamanlar olabilir. Onun söylediği Türk toplumuyla örtüşmüyor. Farklı toplumlar, farklı kültürler... Aynı durum bizim coğrafyaya uygun değil” diye konuştu. 2019’da hayatlarını birleştiren Şeyma Korkmaz ile Cüneyt Mete, “Çok yatak odalı bir evde ayrı yatak odalarında yatmakta bir şey yok... Ama ayrı yatak odalarında beraber” dedi. 2020’de Şener Özbayraklı’yla dünyaevine giren Şilan Makal ise, “Kültürümüze çok uzak bir olay ama doğru demiş. Bence insanların kendi alanları olmalı” ifadelerini kullandı.

Yazarlar