Cadde ‘Çok iyi bir anne olacağım’

‘Çok iyi bir anne olacağım’

15.06.2018 - 01:30 | Son Güncellenme:

Sevgilisi Chris Zylka’yla nikâh masasına oturmaya hazırlanan Paris Hilton, “Evlendikten sonra işime devam edeceğim. Hem iş kadını hem de çok iyi bir anne olacağım” dedi.

‘Çok iyi bir anne olacağım’

Attığı her adımla, magazin dünyasında olay olan Paris Hilton, geçtiğimiz pazar akşamı The Land of Legends ortaklığında düzenlenen Dosso Dossi Fashion Show’da baş manken olarak podyuma çıktı. 20 yıldır ‘Paris Hilton’ markasını korumak için çok çaba sarf ettiğini belirten dünyaca ünlü yıldız, iş ve özel hayatı hakkındaki soruları Milliyet okurları için cevapladı.

Haberin Devamı

- Dosso Dossi Fashion Show’un teklifini kabul ederken neleri göz önünde bulundurdunuz?

Daha öncekileri YouTube’da izledim, olağanüstü bir gösteriydi. Çok büyük bir moda şovu olduğunu gördüm. Podyumda yürümeyi ve insanları seviyorum ve en önemlisi Türkiye’yi seviyorum. Türkiye’ye yıllardır geliyorum. Çok iyi, yardımsever insanlar var. Ayrıca başarılı ve misafirperverler. Buraya geldiğimde çok rahat ediyorum.

‘Çok iyi bir anne olacağım’

- Evinizde Türkiye’den aldığınız bir hediye var mı?

Hediye edilen bir halı ve altın bir vazo var.

- Kararlarınızı hızlı mı verir siniz?

Evet, açıkçası iş kadını olarak genelde doğru kararlar veriyorum. İyi de oluyor.

- Şu an hayatınızdaki önceliğiniz nedir?

Ailem, arkadaşlarım, işim ve köpeklerim... Bu arada dernek ve sosyal yardım projeleri tabii ki... İnsanları mutlu etmek, güldürmek, etrafa sevgi saçmak, bence dünyadaki en güzel şey.

Haberin Devamı

‘Çok iyi bir anne olacağım’

- Paris Hilton markasını korumak için nelere dikkat ediyorsunuz?

20 yıldır bu işin içindeyim. Bir işi yukarıda tutabilmek için çok çalışmak, yaratıcı olmak ve insanlara iyi davranmak, markanız için önemli.

‘Hayalim romantik bir düğün’

- Nasıl bir düğün hayal ediyorsunuz?

Masallar gibi bir düğün hayal ediyorum. Yani romantik, özel ve çok güzel bir tören olsun istiyorum.

- Yeri belli mi?

Daha belli değil, şu anda düşünüyoruz.

- Evlenme teklifi aldığınızda, yüzüğünüz çok konuşuldu. Bu tarz haberler sizi rahatsız ediyor mu?

Biraz ama evlilik teklifi aldığım için mutluyum, kim olmaz ki?

‘Çok iyi bir anne olacağım’

‘Şeker, tatlı bir kızım’

- Markanızın altında 19 tane ürün var. Evlenip, çocuk sahibi olunca, bütün bunları bir güne nasıl sığdırmayı düşünüyorsunuz?

Evlendikten sonra tabii ki işime devam edeceğim. Hem iş kadını hem de çok iyi bir anne olacağım. Yani hem çocuklarıma hem işime adapte olacağım. Çok boş vaktim olmayacak ancak hepsini birden yapmaya çalışacağım.

- Paris Hilton adıyla Türkiye’de bir yatırımınız olacak mı?

Kendi adım altında oteller yapmaya başlıyorum. Türkiye’de ortaklarımız olursa, çok isterim.

- Geçtiğimiz günlerde 2000’li yıllardaki moda anlayışını övdünüz ve ‘Şimdi herkes aynı görünüyor’ dediniz. Bu konuyu biraz açabilir misiniz?

Haberin Devamı

Bu işe başladığımda stilistim yoktu. Ben nasıl istiyorsam öyle giyiniyordum ve kendi tarzım vardı. Şimdi piyasanın içinde çok fazla stilist var. Herkes, her zaman aynı insanlarla çalışıp, aynı görünüyor. Açıkçası bunu sevmiyorum. Ama durum böyle olmaya başladı.

- Dünyada attığı her adımı takip edilen ünlü isimlerden birisiniz. Her yönüyle haber olan biri olarak, insanların sizi iyi tanıdığını düşünüyor musunuz?

Bazı insanlar biliyor, bazıları ise bilmiyor. Hilton Ailesi’nden geldiğim için herkes bu mal varlığının içinde doğdum ve böyle yaşadım sanıyor. Ama ben ismimi, kendim marka haline getirdim. Bunun için çabaladım. İnsanların bildiği gibi değilim. Aslında çok şeker, tatlı bir kızım.

- DJ’liği, yoğun geçen iş hayatınızdan sıyrılmak için mi yapıyorsunuz?

Müziği, dans etmeyi çok seviyorum ve keyif alarak yaptığım bir iş. Tabii sevdiğin işi yapmak ve bundan para kazanmakta güzel bir şey.