Cadde Çorum'da Kolpa rüzgarı

Çorum'da Kolpa rüzgarı

26.07.2022 - 13:47 | Son Güncellenme:

Çorum Belediyesi tarafından 37'ncisi düzenlenen Uluslararası Hitit Fuar ve Festivali, tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle iki yıldır aradan sonra Hürriyet Meydanı'ndaki kortej geçişi ile başladı. Festival kapsamında Kolpa grubu sahneye çıktı.

Çorumda Kolpa rüzgarı

Kolpa grubu, 37. Uluslararası Çorum Hitit Fuar ve Festivali'nde sevilen şarkılarını seslendirirken alanı dolduran binlerce kişi eşlik etti. Kolpa, konser sırasında baygınlık geçirenler olunca, sahneye kısa süre ara vermek zorunda kaldı. Durumun düzelmesiyle alkışlarla sahneye çıkan müzik grubu, çoskulu bir şekilde konserlerine devam etti.

Haberin Devamı

"EROL ABİYİ ÇOK ÖZLÜYORUZ"

Festivali kapsamında Bilal Sonses ve Ayna da sahne aldı. Ayna grubuna, söyledikleri eski ve yeni sarkılarıyla binlerce kişi aynı ağızdan eşlik etti. Sahnede duygusal bir konuşma yapan Ayna grubu kurucusu Erhan Güleryüz, “Uzun zamandır görüsmüyoruz. Çok güzel bir akşam olacak. Çorum benim için özel ve değerli bir il. Çok sevdigim canım ağabeyim Erol Olçok’un memleketi, onu çok özlüyoruz. Mekanı cennet olsun. Bu ülkeye hizmetleri hiçbir zaman unutulmayacak" dedi.

Çorumda Kolpa rüzgarı