Cadde Dağ 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Dağ 2 filmi nerede çekildi? İşte, Dağ 2 oyuncu kadrosu...

Dağ 2 oyuncuları kim, konusu nedir? Dağ 2 filmi nerede çekildi? İşte, Dağ 2 oyuncu kadrosu...

04.07.2021 - 22:13 | Son Güncellenme:

Dağ filminin devamı niteliğindeki Dağ II yine izleyeni büyülüyor. Sinemadaki yoğun ilginin ardından televizyon ekranlarında da dikkatle takip ediliyor. Dağ 2 oyuncu kadrosu ise araştırılanlar arasında. Peki, Dağ 2 filmi ne zaman, nerede çekildi?

Dağ 2 oyuncuları kim, konusu nedir Dağ 2 filmi nerede çekildi İşte, Dağ 2 oyuncu kadrosu...

Çağlar Ertuğrul ve Ufuk Bayraktar'ın başrollerde yer aldığı Dağ filminin ikincisi de ilki kadar ilgi gördü. İki askerin maceralarını anlatan filmde bu defa Ahu Türkpençe başrol oyuncularının yanında olacak. Filmin yönetmen ve senaristi ise Alper Çağlar'dır. İşte, Dağ 2 filmi hakkında detaylar...

Haberin Devamı

DAĞ 2 KONUSU NEDİR?

Oğuz ve Bekir'in yaşadığı olayların üzerinden 6 yıl geçmiştir. Gizli bir görev için bu kez Özel Kuvvetleri 8. Muharebe Arama Kurtarma Timi'ne birlikte katılırlar. Bu görev, Kuzey Irak'ta bir terör örgütü tarafından kaçırılmış gazeteci Ceyda Balaban'ı (Ahu Türkpençe) kurtarmak ve Türkiye'ye getirmektir. Karışık Ortadoğu coğrafyasında tek bir düşmandan daha fazlasıyla mücadele etmek zorunda kalan 7 kişilik MAK 8 için kurtarma operasyonu son derece tehlikeli ve zorlu olacaktır.

DAĞ 2 OYUNCU KADROSU

Çağlar Ertuğrul

Ufuk Bayraktar

Ahu Türkpençe

Atılgan Gümüş

Murat Serezli

Buse Varol

Açelya Özcan

Atıf Emir Benderlioğlu

Armağan Oğuz

Ahmet Pınar

Murat Arkın

Bedii Akın

DAĞ 2 FİLMİ NEREDE ÇEKİLDİ?

Haberin Devamı

Aksiyon, gerilimin yüksek olduğu Türk sinemasının başarılı projelerinden Dağ 2 filminin çekim yerleri merak konusu oldu. Film Ankara, Konya ve Adana’nın çeşitli ilçelerinde gerçekleştirildi.