Cadde Daniel Craig: 'Stormtrooper' kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum

Daniel Craig: 'Stormtrooper' kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum

25.12.2022 - 17:26 | Son Güncellenme:

Daniel Craig, 2015'te çıkan 'Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) 'Stormtrooper' rolü hakkında bir itirafta bulundu. Kostümü hiç sevmediğini söyleyen İngiliz oyuncu, "Günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" diye konuştu.

Daniel Craig: Stormtrooper kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum

Hollywood yıldızı Daniel Craig, 2015'te çıkan ve J. J. Abrams'ın yönettiği Yıldız Savaşları: Güç Uyanıyor'daki (Star Wars: Force Awakens) 'Stormtrooper' rolüne dair konuştu.

Haberin Devamı

'Stormtrooper' zırhının ardında yüzü hiç görünmeyen Craig, filmde kendini sesi ve aksanıyla belli etmişti. Daniel Craig'in oynadığı 'Stormtrooper', Daisy Ridley'nin canlandırdığı 'Rey' karakteriyle bir sahnede birlikte yer almıştı.

Daniel Craig: Stormtrooper kostümünün içinde ellerimi hissetmiyordum

"O ROL BENİM İÇİN ÇOK KIYMETLİYDİ"

'Happy Sad Confused podcast'ine konuk olan Craig, 'Yıldız Savaşları' için "O rol benim için çok kıymetliydi" dedi ve sözlerini daha sonra şöyle sürdürdü:

'Yıldız Savaşları'nı çok seviyorum, yoksa rol alabilir miyim diye sormazdım. Yönetmen asistanı Ben Dixon'a 'Filmde oynayabilir miyim?' diye sordum. Sonraki gün lanet olasıca 'Stormtrooper' kostümünün içindeydim.

"GÜNÜN SONUNDA ELLERİMİ HİSSETMİYORDUM"

Ünlü oyuncu, kostümü hiç sevmediğini söyledi ve "O şeyi tüm gün boyunca giymem gerekiyordu, günün sonunda ellerimi hissetmiyordum" diye ekledi.

Haberin Devamı

‘Stormtrooper' zırhının oyuncuları çok zorladığını belirten Craig, "Zavallılar, o şeyi çölde giymek zorundalar. Çekimler için Tunus'a gitmem gerekseydi yapamazdım" ifadelerini kullandı.