Cadde Danla Bilic ile Çakal'ın paylaşımları olay oldu! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'

Danla Bilic ile Çakal'ın paylaşımları olay oldu! 'Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese'

19.12.2023 - 08:56 | Son Güncellenme:

Son olarak Kubilay Aka ile aşk yaşayan Danla Bilic (Neslihan Damla Aktepe), oyuncuyla ayrılığının hemen ardından rapçi Emirhan Çakal ile birlikte olduklarını duyurmuştu. İkili, son olarak sosyal medyadan birbirleri için yaptıkları paylaşımlarla gündeme geldi.

Danla Bilic ile Çakalın paylaşımları olay oldu Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese

Makyaj videoları ile bir anda büyük bir izleyici kitlesine ulaşan ve sonrasında fenomen olan Danla Bilic'in doğum gününde ortaya çıkan yeni aşkı sosyal medyayı sallamıştı.

Haberin Devamı

Ünlü ismin, 'İmdat İmdat' şarkısıyla büyük ses getiren rapççi Emirhan Çakal ile birlikte olduğu ortaya çıkmıştı. Çakal, Bilic ile dudak dudağa pozunu paylaşmıştı. Danla ise aşk pozlarını "Diğer yarım" diyerek yayınlamıştı.

Danla Bilic ile Çakalın paylaşımları olay oldu Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese

"HEDEFİM ÇAKAL'DI, ONU DA TUTTURDUM"

İkili, geçtiğimiz günlerde ise Edis'in Harbiye Cemil Topuzlu Açıkhava Tiyatrosu'ndaki konserine gitmişti. Sosyal medya fenomeni, yeni ilişkisinin reklam aşkı olduğu iddialarına şöyle yanıt vermişti:

Aşk olsun arkadaşlar. Canım öyle istiyor ben de öyle yapıyorum. Şimdiki hedefim Çakal'dı, onu da tutturdum.

PAYLAŞIMLARINA YORUM YAĞDI

Ünlü çift, son olarak sosyal medyadan birbirleri için yaptıkları paylaşımlarla gündeme geldi. Emirhan Çakal, X (Twitter) hesabından "Damlam" yazarak sevgilisine aşkını haykırdı. Bilic de rapçinin bu paylaşımını alıntılayarak; "Çakalım" diye yazdı.

Haberin Devamı

Danla Bilic ile Çakalın paylaşımları olay oldu Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese

İkilinin sosyal medyadan gündem olan bu paylaşımlarına; "Şöyle rezil olmalı aşk lazım herkese", "Havada aşk kokusu var" ve "Kendimi kaptırmayacağım" dedikten sonra benim tweet" gibi yorumlar yapıldı.