Cadde David Beckham, Victoria Beckham'ın karaoke yaptığı anları paylaştı! 'Seni boşayacak'

David Beckham, Victoria Beckham'ın karaoke yaptığı anları paylaştı! 'Seni boşayacak'

28.07.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

1999 yılında nikah masasına oturan ve Brooklyn, Romeo, Harper, Cruz isimlerini verdikleri dört çocuk sahibi olan Victoria-David Beckham çifti, tatillerine hız kesmeden devam ediyor. Son olarak yatlarında geçirdikleri eğlenceli geceden bir video çeken eski futbolcu, eşinin fişe takılı olmayan bir mikrofonla karaoke yaptığı anları paylaştı. Kısa sürede gündem olan videoya, ikilinin takipçilerinden yorum yağdı.

David Beckham, Victoria Beckhamın karaoke yaptığı anları paylaştı Seni boşayacak

23 yıldır mutlu bir evlilik sürdüren eski 'Spice Girls' üyesi Victoria ve İngiliz futbol efsanesi David Beckham, geçtiğimiz haftalarda 5 milyon sterlinlik bir Riva yatlarıyla İtalya'da tatile çıkmıştı. Aileye yakın bir kayanak, oğullarını ve oğullarının sevgililerini de tatile davet eden çift için şu ifadeleri kullanmıştı:

Haberin Devamı

Victoria, hiçbir şeyi çocuklarını mutlu görmekten daha çok sevmiyor ve büyük aile etkinliklerine bayılıyor; bu yüzden hepsinin katılacağı bir yaz tatili yapmak istiyor. Victoria ve David, çocuklarının partnerlerini oldukça iyi tanıyorlar, ancak uzun süredir birlikte olmadıkları için Cruz'un kız arkadaşının tatile davet edilmesi biraz sürpriz oldu. Ama Beckham'lar herkesi dahil etmeyi severler. Gemide üç genç kadının olması zor olabilir, ancak Victoria her şeyi nasıl süper eğlenceli hale getireceğini biliyor.

David Beckham, Victoria Beckhamın karaoke yaptığı anları paylaştı Seni boşayacak

EŞİNİN FOTOĞRAFINI PAYLAŞTI

Önceki günlerde Postino'da olan çiftten 48 yaşındaki Victoria Beckham, eşinin mayoyla çekilen bir karesini 30.2 milyon takipçisi bulunan sosyal medya hesabından paylaşmıştı. Fit fiziğiyle dikkat çeken 47 yaşındaki eski futbolcu, eşinin takipçilerinden büyük beğeni toplamıştı.

Beckham'ın fotoğrafına, "Bunu bizimle paylaşmanız çok ince", "Teşekkür ederim Bayan Beckham" ve "Vic, kocanı çalabilir miyim?" gibi yorumlar yapılmıştı.

David Beckham da yatlarında oturduğu ve eşinin arkasında Lunge hareketleri yaparken göründüğü bir videoyu yayınlayıp; Victoria'ya misilleme yaparak, "Görmek için bekleyin. Lunge yapan Vic olmadan kahve bile içemiyorum" diye yazmıştı.

KARAOKE YAPTI

Haberin Devamı

Şimdilerde tatillerinin tadını çıkaran David ve Victoria Beckham, lüks yatlarında eğlenmeye devam ediyor. Sık sık eşiyle ilgili paylaşımlar yapan ve hayranlarını güldüren eski futbolcu, son olarak 'Posh Spice' Victoria'nın karaoke yaptığı anları 78.4 milyon takipçisi bulunan Instagram sayfasından yayınladı.

Şarkı sözlerinin gösterildiği büyük bir ekranın önünde siyah bir elbise içinde dans eden Victoria, David fişe takılı olmayan mikrofonunu filme almadan önce son derece profesyonel görünüyordu. Ancak Chaka Khan'ın 'Ain't Nobody' şarkısını söyleyen ünlü isim, mikrofonunun fişten çıktığından tamamen habersizdi.

Beckham, arkadaşları onları izlerken tutkuyla şarkı söylemeye devam eden eşi için mikrofonun fişe takılı olmayan ucunu elinde tuttu.

David Beckham, Victoria Beckhamın karaoke yaptığı anları paylaştı Seni boşayacak

"MİKROFONUN FİŞİNİ KİM ÇIKARDI?"

David Beckham, takipçileriyle paylaştığı videoya, "Posh Spice gecenin son şarkısını sadece benim için söyledi" notunu düşütü. Eşinin paylaşımına kayıtsız kalamayan Victoria Beckham ise, "Sadece senin için!" yorumunu yazdı.

Beckham'ın kısa sürede milyonlarca beğeni alarak sosyal medyada gündem olan videosuna, "Vic her zaman Spice Girls'teki en iyi şarkıcıydı", "Hey, mikrofonun fişini kim çıkardı?" ve "Vic seni boşayacak" gibi binlerce yorum yapıldı.