Cadde Defne Samyeli: Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik!

Defne Samyeli: Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik!

26.11.2022 - 07:30 | Son Güncellenme:

Şimdilerde şarkıcı kimliğiyle öne çıkan eski haber spikeri Defne Samyeli, yeni şarkısı 'Abidin' için çektiği kliple eleştiri oklarının hedefi olmuştu. Geçtiğimiz hafta tatile çıkıp stres atan ünlü isim, Kasım ayında denize girdiği görüntüleri paylaşmasıyla çok konuşulmuştu. Son olarak Etiler'de bir mekan çıkışı kameralara yansıyan Samyeli, gündem olan pozlarıyla ilgili konuşarak; "Deniz vardı, biz de girdik" ifadelerini kullandı.

Defne Samyeli: Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
Defne Samyeli, geçtiğimiz aylarda sözü Sibel Algan’a, müziği Sezen Aksu’ya, düzenlemesi Mustafa Ceceli’ye ait ‘Abidin’ parçasını sevenleriyle buluşturmuştu. Yeni eseriyle ilgili olarak ise “'Bundan sonra hiçbir şeyi kafama takmayacağım’ diyenleri dansa davet ediyorum. Tek bildiğim şey de bizi müzik kurtaracak” açıklamasını yapmıştı.

Haberin Devamı

YORUM YAĞDI!

Bir dönem oyuncu olarak kamera karşısına geçen, son dönemde ise müzik kariyeriyle ön planda olan eski haber spikeri, sonraki günlerde Etiler'de bir mekan çıkışı objektiflere yansımıştı. İlk şarkısına çektiği klipte adeta avuç avuç çikolata yediği sahnelere sosyal medyada yorum yağan ünlü şarkıcıdan, olumsuz mesajlara cevap gelmişti.

Defne Samyeli: Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik

"İNSANLAR ÇİKOLATA YEMİYOR MU?"

Elleriyle çikolata yediği anlar sebebiyle teşhircilikle itham edilen Defne Samyeli, söz konusu eleştirilere şu ifadelerle sert çıkmıştı:

Benim çikolata yememde ne varmış? Çikolata yemiyor mu insanlar, ben yiyorum. Canım sıkıldığı zaman özellikle daha çok yemek yiyorum. 'Duygusal yiyicilik' diye bir şey var. Bu bir gerçek. Bir klibin orasına burasına bakıp, onunla ilgili yapılan yorumlar sahibine aittir. Kim ne gözle izliyorsa ona göre yorum yapar. 'Teşhirci' ne demek? Hangi gözlükle insanlar bakıyorsa ona göre bir yorumda bulunuyorlar. Kimin teşhirci olduğuna bununla ilgili yorum ifade eden kişi karar veremez ki! Kime göre, neye göre kimin teşhiri? Bana göre değil, nokta. Ben bildiğim yolda ilerlerim her zaman.

"YENİ DÖNDÜM"

Geçtiğimiz hafta ise tatile giderek stres atan ünlü isim, önceki günlerde Bebek'te yer alan bir mekandan çıkarken kameralara yansımıştı. 50 yaşındaki Samyeli, gazetecilerin sorularını yanıtlamak istemediğini dile getirmiş; ancak, "Tatil nasıl geçti?" sorusuna kayıtsız kalamamış ve "Çok güzeldi, yeni döndüm. Daha paylaşacağım fotoğraflar var!" demişti.

Haberin Devamı

Eski spiker ve Türkiye güzeli, sonraki günlerde bu dediğini yaparak; denizden çıktığı anları takipçilerinin beğenisine sunmuştu.

Defne Samyeli: Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik

"SOĞUKTU AMA KEYİFLİYDİ"

Tüm bunların ardından Defne Samyeli, geçtiğimiz akşam yer alan bir mekandan çıkarken objektiflere takıldı. Arkadaşı ile yemek sonrası basın mensuplarına poz veren Samyeli, muhabirler ile ayaküstü sohbet etti.

Kasım ayında denize girdiği karelerle sosyal medyada büyük ilgi gören şarkıcı, konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

Çok önemli bir şey değil. Gittiğimiz yerde deniz vardı, biz de girdik. Soğuktu ama gayet keyifliydi. Çok güzel bir tatildi, dinlenme imkanı buldum. Artık tatil bitti. Çalışma hayatına döndüm, yoğun bir zaman bizi bekliyor. Yılbaşında da Kıbrıs’ta sahnede olacağım.