Cadde Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum'

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi! 'Nasıl sağ çıktık bilmiyorum'

25.08.2023 - 09:32 | Son Güncellenme:

Ünlü şarkıcı Demet Akalın, dün akşam Didim konseri için tekneyle yola çıktı ve talisiz bir kaza geçirdi. Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Gündeme dair yaptığı yorumlarla sık sık adından söz ettiren ve sürekli paylaşımlarında yazım hataları yapan Demet Akalın, önceki gün Didim konseri için tekneyle yola çıktı.

Haberin Devamı

"ÇOK KÖTÜ BİR TEKNE KAZASI YAPTIK"

Yalıkavak Marina’nın ışıklandırmasına sitem eden sanatçı ‘’Çok kötü bir tekne kazası yaptık, iskeleye girdi. Tekne battı, nasıl sağ çıktık bilmiyorum’’ ifadelerini kullandı.

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi Nasıl sağ çıktık bilmiyorum

YÜZÜ YARALANDI

Alnında ve yanağında morluk olan Akalın yaşadığı korkunç olayı sosyal medya hesabından anlattı.

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi Nasıl sağ çıktık bilmiyorum

'SAHNE POLEMİĞİ' TARTIŞMASI

Öte yandan geçtiğimiz günlerde Resul Dindar ile Demet Akalın arasında 'sahne saati' polemiği yaşanmıştı. Akalın'ın sahneye erken çıkmak istediğini söyleyen Dindar, "Ben buranın çocuğuyum, sen beni tanımıyorsun" deyince ünlü popçu sahneyi basmıştı.

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi Nasıl sağ çıktık bilmiyorum

Sosyal medyada art arda videolar paylaşan Resul Dindar'dan çarpıcı bir açıklama gelmişti:

"SAHNEMİ BASMASI HOŞ OLMADI"

Haberin Devamı

Böyle bir tartışmanın içine girmek istemezdim. Sırf haber değeri olsun diye videonun önünü arkasını yayınlamayıp, insanları yanlış yönlendiriyorlar. Dün akşam bir şeyler oldu ama göründüğü gibi değil. Sahne saatim 20:30'du, organizasyonda aklasklık yaşandı ve sahneye 21:20'de çıktım. Festivallerde böyle şeyler olur. Açıkhava sahnesine çıkan sanatçılar da bunu bilir. Benden sonra çıkan hanımefendinin de bundan bilgisi var. Saat 23:00'e kadar sahnede olacaktım. Bir saat 10 dakika sahne yapmıştım ki sahneden inmem söylendi. O sırada sahnenin arkasında kavga var! Beni indirmek için elektriği keseceklermiş. Köşedeki seyirciler de buna şahit oluyorlar. Küfürler, kötü muameleler. Ekibimdeki arkadaşlarım da üzülüyor. Bir şarkı daha söyleyip, sahneden indim. 'Sahneye önce veya sonra' çıkacağım konusuyla işim yok. Sanatçının da çok fazla hatası yok. Organizasyon hatası ama böyle şeyler olur, programda gecikmeler yaşanır. Sanatçının sahnemi basması hoş olmadı. Arka tarafımtaki gerileme neden olan organizatörler, menajerler; siz orada ne iş yapıyordunuz? Bana 'Demet Akalın zorla sahneden indirecek' bilgisini veriyorsunuz?

Demet Akalın konser yolunda tekne kazası geçirdi Nasıl sağ çıktık bilmiyorum