Cadde Demet Akbağ ile Güldürme Ben yarışmacıları kim? Güldürme Beni hangi kanalda, sunucuları kimler, formatı nedir?

Demet Akbağ ile Güldürme Ben yarışmacıları kim? Güldürme Beni hangi kanalda, sunucuları kimler, formatı nedir?

05.07.2022 - 01:04 | Son Güncellenme:

Güldürme Beni, Güldürme Beni yarışma programı ile ekrana geliyor. Sevilen oyuncuya ayrıca sunucu Şahin Irmak eşlik ediyor. Her bölümde farklı konukları ile yarışmacılar gülmemek için mücadele edecek. Peki, Demet Akbağ ile Güldürme Beni ilk bölüm ne zaman, konuklar kim?

Demet Akbağ ile Güldürme Ben yarışmacıları kim Güldürme Beni hangi kanalda, sunucuları kimler, formatı nedir

Demet Akbağ ile Güldürme Beni yarışma programı ilk bölümü ile Show TV'de izleyici karşısına çıkıyor. Her bölümde birbirinden farklı konuklar ve yarışmacılar gülmemek için yarışacak. İşte, Güldürme Beni programı konusu ve formatı...

Haberin Devamı

GÜLDÜRME BENİ SUNUCULARI VE YARIŞMACILAR

‘Güldürme Beni’de Demet Akbağ'ın yönlendirmesi ile eğlenceli anların yaşanacağı programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstleniyor.

Başlangıç yarışmacıları ise Ersin Korkut, Suzan Kardeş, Sinan Çalışkanoğlu, Aslı Bekiroğlu, Sadi Celil Cengiz, Mustafa Üstündağ, Nursel Köse’den oluştu.

DEMET AKBAĞ İLE GÜLDÜRME BENİ FORMATI

Demet Akbağ’ın tüm eğlenceye yön vereceği programın sunuculuğunu Şahin Irmak üstleniyor. ‘Güldürme Beni’de her anları duvarlara ve eşyalara gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilen yarışmacılar, rakiplerinin şakalarına gülmemek için elinden geleni yapacak. Demet Akbağ ünlü konuklarının da desteği ile her bölümde yarışmacıların işini daha da zorlaştıracak.

Haberin Devamı

Demet Akbağ, yarışmacılara ve konuklara çeşitli sürpriz roller verecek.
Yarışmacılar birbirlerini güldürmeye çalışırken kendileri gülmemeye çalışacak. En çok gülen elenecek. Yarışmacıların her anı, evin tüm duvarlarına ve tüm objelerine gizlenmiş kameralarla saniye saniye kaydedilecek. Hiçbir gülümseme, tebessüm ve kahkaha bu kameralardan kaçamayacak.

Demet Akbağ, yarışmacıları özel komuta merkezinden izleyecek. Akbağ ünlü konuklarıyla yaptığı işbirliklerinde yarışmacılara sürprizler hazırlayacak. Kimi görevleri ünlü misafirlerine vererek, onları ‘Güldürme Beni Evi’ne yollayacak.

‘Güldürme Beni’nin yarışmacı kadrosundaki ünlü isimler, oyunculuğun en zor alanlarından biri olan ‘doğaçlama’da yeteneklerini sergilerken, her hafta en çok gülen, eve veda edecek ve ekibe yeni bir ünlü yarışmacı dâhil olacak.