Cadde Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım!

Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım!

23.11.2023 - 07:40 | Son Güncellenme:

Demet Akbağ, önceki akşam Levent'teki bir konferans salonunda gençlerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Son dönemde magazin gündemini meşgul eden, yapımcıların sosyal medya takipçisine göre oyuncu seçmesi hakkında konuşan Akbağ, yaşadığı komik bir olayı anlattı.

Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım

Demet Akbağ'ın eşi Zafer Çika, 2019 yılında İzmir'in Güzelbahçe ilçesinde meydana gelen trafik kazasında hayatını kaybetmişti.

Haberin Devamı

EŞİNİN VEFATIYLA YIKILDI

Vefat haberi sonrasında Akbağ, "Acı haberi aldığımız andan itibaren arayan, soran, elimizi tutan, acımızı paylaşan, hayat arkadaşım Zafer'imi, Ali'min babasını en samimi hisleriyle uğurlayan, tanıyan, tanımayan herkese çok çok teşekkür ederim" ifadelerini kullanmıştı.

Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım

"AVUCUM KADAR BİR ŞEY ALMIŞIM"

Akbağ, önceki akşam Levent'teki bir konferans salonunda gençlerle bir söyleşi gerçekleştirdi. Son dönemde magazin gündemini meşgul eden, yapımcıların sosyal medya takipçisine göre oyuncu seçmesi hakkında konuşan Akbağ, "Aram hiç iyi değil sosyal medyayla. O kadar az kullanıyorum ki. Alışveriş bile yapamıyorum. Bugün mesela tost makinam bozuldu. Bir tane yenisini alayım dedim. Koşturmaktan vakit de olmuyor gidip almaya. Açtım telefondan bir alayım dedim. Siparişiniz alındı dedi öyle sevindim ki. Meğerse oyuncak bir tost makinası almışım. Avucum kadar bir şey" dedi.

Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım

Haberin Devamı

"GERİ GÖNDERECEĞİM YA DA HEDİYE EDECEĞİM"

"Çocuk oyuncakları bile almış başını gitmiş" diyen oyuncu, "Şimdi geri göndereceğim ya da kız çocuğu olan bir arkadaşıma hediye edeceğim. O yüzden mesleğim ile ilgili bir şey olursa oraya giriyorum. Çok kullanamıyorum" diyerek kahkaha attı. 

Demet Akbağ: Yanlışlıkla oyuncak tost makinası aldım