Cadde Demet Özdemir: Hep mutluluk getirsin sana hayat

Demet Özdemir: Hep mutluluk getirsin sana hayat

18.02.2022 - 19:26 | Son Güncellenme:

Son günlerde sevgilisi Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmeye karar vermesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabından 'Aşk Tatikleri' filmindeki partneri Şükrü Özyıldız'ın doğum günün kutladı.

Demet Özdemir: Hep mutluluk getirsin sana hayat

'Sana Bir Sır Vereceğim'in Aylin'i, 'Kurt Seyit ve Şura'nın Alya'sı, 'No: 309'un Lale'si, 'Erkenci Kuş'un Sanem'i ve 'Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i olarak başarılı yapımlarda yerini alan Demet Özdemir, son günlerde paylaşımlarıyla olduğu kadar sevgilisi Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturacak olmasıyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Özdemir, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından dijital platformda izleyicisiyle buluşan 'Aşk Tatikleri' filmindeki partneri Şükrü Özyıldız'ın doğum gününü kutladı.

14,7 milyon takipçisi olan Instagram hesabının hikayeler bölümünden Özyıldız ile birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan güzel oyuncu, rol arkadaşını da etkiketleyerek "İyi ki doğdun, iyi ki varsın! Hep mutluluk getirsin sana hayat, hep başarı..." mesajını yazdı.

Oyuncunun paylaşımı, kısa süre içerisinde sosyal medyada gündem oldu.

Demet Özdemir: Hep mutluluk getirsin sana hayat

DEMET ÖZDEMİR'E ÖVGÜ
Öte yandan geçtiğimiz günlerde Rumelihisarı'nda görüntülenen Şükrü Özyıldız, Özdemir ile başrolü paylaştığı 'Aşk Taktikleri' filmi hakkında konuşarak, "Onun için de çok heyecanlıyım, çok da güzel bir film oldu. Demet çok iyi bir oyuncu, çok iyi bir partner" ifadelerini kullanmıştı.