Cadde Demet Özdemir: İyi ki varsınız!

Demet Özdemir: İyi ki varsınız!

27.02.2022 - 15:33 | Son Güncellenme:

Son günlerde sevgilisi Oğuzhan Koç ile dünyaevine girmeye karar vermesiyle adından söz ettiren ünlü oyuncu Demet Özdemir, Instagram hesabından 30'uncu yaş günü için bir paylaşımda bulundu.

Demet Özdemir: İyi ki varsınız

'Sana Bir Sır Vereceğim'in Aylin'i, 'Kurt Seyit ve Şura'nın Alya'sı, 'No: 309'un Lale'si, 'Erkenci Kuş'un Sanem'i ve 'Doğduğun Ev Kaderindir'in Zeynep'i olarak başarılı yapımlarda yerini alan Demet Özdemir, son günlerde paylaşımlarıyla olduğu kadar sevgilisi Oğuzhan Koç ile nikah masasına oturacak olmasıyla da adından söz ettiriyor.

Haberin Devamı

Özdemir, son olarak aktif olarak kullandığı sosyal medya hesabından 30'uncu yaş günü için bir paylaşım yaptı. Instagram'da 14,8 milyon takipçisi bulunan oyuncu, gönderisine şu mesajı yazdı:

"30 ürkütücü gelebilir, ama girince ısınıyorsun... Bizi biz yapan, her zaman iyiye, güzele yönlendiren insanlar oldukça sırtınız hiç bir yaşta yere gelmez... Asıl iyi ki siz varsınız."

Güzel oyuncunun bu paylaşımına, başta ünlü isimler olmak üzere tüm sevenlerinden binlerce beğeni ve yorum geldi. Özdemir'in tercih ettiği beyaz, sırt dekolteli mini elbisesi de takipçilerinden tam not aldı.

Demet Özdemir: İyi ki varsınız