Cadde Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

21.07.2022 - 07:02 | Son Güncellenme:

28 Ağustos’ta sınırlı sayıda davetlinin katılımıyla gerçekleşecek nikâh töreni ile şarkıcı Oğuzhan Koç'la dünyaevine girecek olan Demet Özdemir, dijital platformda yayınlanacak yeni dizisi için hazırlıklara başladı. Koronavirüsü yakalanıp sevenlerini endişelendiren ünlü oyuncu, kısa sürede sağlığına kavuşmasının ardından Nişantaşı'nda görüntülendi.

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

SEÇKİN ŞENVARDAR / MİLLİYET
Geçtiğimiz haziran ayında aile arasında düzenlenen törenle Oğuzhan Koç'la evlilik yolunda ilk adımı atan Demet Özdemir, sevgilisi Oğuzhan Koç ile yoğun geçen sezonun ardından ön balayı için rotalarını Muğla'ya çevirmişti. Göcek'te tatilin tadını çıkaran ikili, rüzgarlı hava nedeniyle denize girmeyip, teknede vakit geçirmeyi tercih etmişti.

Haberin Devamı

TELEFONLARI SUSMADI

Özdemir, teknenin ön kısmında hem kitap okudu hem de güneşlenmişti. Sevgilisinin yanına gelen Oğuzhan Koç ise Özdemir'i esprileriyle kahkahalara boğmuştu. Ünlü çiftin telefonları hiç susmamıştı. Özdemir ve Koç, nişan tebriği nedeniyle art arda yakınlarından gelen telefonları cevaplamıştı.

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

Instagram hesabından paylaştığı çiçekli bikinisi ile beğeni ve yorum yağmuruna tutulan Özdemir, bu kez mor bikinisi ve güzelliği ile adından söz ettirmeyi başarmıştı. Oğuzhan Koç'un sosyal medyada yayınladığı ve gündem olan karın kasları ise tescillenmişti.

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

HASTALIĞI ATLATTI

Ünlü oyuncu, nişan sonrası çıktıkları tatil dönüşü koronavirüse yakalanmıştı. Hastalık sürecini ağrılı ve ağır geçirdiğini belirten oyuncu, hem nişanlısını hem de hayranlarını endişelendirmişti. Karantina süresi biten ve iyileşen Özdemir, önceki gün yeniden test yaptırmıştı. Covid-19 testi sonucunun negatif olduğunu öğrenen Demet Özdemir ve nişanlısı, derin bir nefes almıştı.

Haberin Devamı

"DİŞ BAKIMI YAPTIRMAYA GELDİM"

Son dönemin en popüler oyuncuları arasında yer alan 30 yaşındaki güzel, sağlık durumunun iyiye gitmesinden sonra önceki gün objektiflere yansıdı. Dijital platformda izleyicisiyle buluşacak dizide rol almaya hazırlanan Özdemir, cuma günü başlayacak yapımın çekimlerinden önce bakım için soluğu Nişantaşı'nda aldı.

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti

SIFIR MAKYAJ DEMET

Neşesinin bir hayli yerinde olduğu gözlenen ve makyajsız haliyle dikkat çeken oyuncu, "Çekimler öncesi diş bakımı yaptırmaya geldim. Çekimler başlayacağı için heyecanlıyım" açıklamasını yaparak, bir arkadaşıyla birlikte dişçinin yolunu tuttu.

Demet Özdemir makyajsız haliyle dikkat çekti