Cadde 'Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı' iddiası!

'Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı' iddiası!

18.04.2023 - 14:56 | Son Güncellenme:

Oyuncu Demet Özdemir ile şarkıcı Oğuzhan Koç'un peri masalı çok kısa sürdü. Geçtiğimiz ağustos ayında hayatını birleştiren ikili, yaklaşık sekiz ayda boşanma kararı aldı. Sürpriz ayrılığın nedeni merak konusu olurken, günlerdir magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftle ilgili çok konuşulacak bir iddia gündeme geldi. İşte Oğuzhan'ı şoke eden telefonun detayları...

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı iddiası

2022 yılının sürpriz aşıkları Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, kısa bir ayrılık sürecinin ardından 'Aşk yeniden' demişti. Oğuzhan'ın evlilik teklifi ile aralarındaki buzlar tamemen eriyen çift, Sarıyer'de bir otelde gerçekleşen tören ile dünyaevine girmişti. Sosyal medyada aşk dolu paylaşımlar yapan Demet ve Oğuzhan, geçtiğimiz günlerde ise ayrılık iddiasıyla gündem olmuştu.

Haberin Devamı

228 GÜNDE BİTTİ!

Güzel oyuncu, doğum gününde başlayan kriz sonrası evi terk etmişti. Yakın dostlarının araya girmesi de sonuç vermemiş ve ikili, boşanma kararı alınmıştı. Oğuzhan'ın yeni filminin galasına katılmayan Demet, bir türlü aşılamayan fikir ayrılığını net şekilde gözler önüne sermişti. Bunun üzerine ünlü isimler, evlilikten 228 gün sonra Instagram hesaplarından yaptıkları ortak açıklama ile manşetten düşmeyen iddiayı doğrulamıştı.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı iddiası

İŞTE İLK AÇIKLAMA

Evliliğimizi bir süredir yürütemeyip, boşanma kararı aldığımız doğrudur. Karşılıklı saygı ve anlayış çerçevesinde aldığımız bu kararın, ailelerimizi ve büyüklerimizi de etkileyeceğini biliyor, onları üzmeden, yıpratmadan bu süreci en hassas şekilde yürütmek için elimizden geleni yapıyoruz.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı iddiası

"OĞUZHAN EVDE YOKKEN BÜTÜN EŞYALARINI TOPLADI"

Sevenlerini üzen Oğuzhan Koç-Demet Özdemir'in, sürpriz ayrılığının sebebi merak konusu olurken; canlı yayında dillendirilen son iddia ise herkesi şaşkına çevirdi.

Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı iddiası

TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programında Demet Özdemir'in, Oğuzhan Koç ile birlikte yaşadığı evden eşyalarını toplama anı şöyle aktarıldı:

Haberin Devamı

Aslında 1-1.5 ay önce boşanma kararı alıyorlar. Sürüncemede bırakıyorlar. Filme gölge düşürmesin diye 'Galadan sonra açıklayalım' diye anlaşıyorlar. Çok ilginç bir şey oluyor. Film galası gerçekleşirken Demet Özdemir, beraber yaşadıkları eve abasıyla, şoförüyle, ekibiyle gidiyor. Oğuzhan evde yokken bütün eşyalarını topluyor. Evdekiler, gala sırasında Oğuzhan'ı arayıp haber veriyorlar. 'Demet Hanım geldi, bütün eşyalarını topladı ve gitti' diyorlar.


Demet Özdemir, Oğuzhan Koç galadayken evi boşalttı iddiası

"DEMET BOŞANMA DUYULSUN İSTEDİ!"

2. Sayfa sunucuları, "Doğru bir zamanlama değil. Ne kadar aranız bozuk olsa da iki taraftan biri basının karşısındayken diğerinin eve boşaltma çabası! Evden eşyaları almak çok acil bir konu değil. Demet Özedemir bir şekilde artık haberin duyulmasını istedi demek ki" yorumunda bulundular.