Cadde Demet Özdemir'in kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

Demet Özdemir'in kombininin fiyatı dudak uçuklattı!

28.04.2022 - 15:57 | Son Güncellenme:

Evlilik teklifi aldığı Oğuzhan Koç ile yaz aylarında nikah masasına oturmaya hazırlanan Demet Özdemir, sosyal medya hesabından dekolteli elbiseyle verdiği bir pozunu paylaşmıştı. Özdemir'in binlerce beğeni alan bu paylaşımında yaptığı kombinin fiyatı, adeta dudak uçuklattı.

Demet Özdemirin kombininin fiyatı dudak uçuklattı

Oğuzhan Koç, oyuncu Yağmur Tanrısevsin'le beş yıllık ilişkisi bittikten kısa süre sonra Demet Özdemir ile görüntülenmişti. İlk önce "Aşk yok" diyen ikili, daha sonra birlikteliği kabullenmişti.

Haberin Devamı

2021 yılını Alaçatı’daki bir otelde karşılayan çift, fotoğrafları çekilince ilişkilerini itiraf etmişti. Özdemir, "Evet, fotoğraflarımızın çekildiği doğru. Yeni yılın aşk bombası dersiniz artık" demişti. Oğuzhan Koç da Instagram’da yaptığı açıklamayla aşk yaşadıklarını doğrulamıştı.

Demet Özdemirin kombininin fiyatı dudak uçuklattı

"BİR DAHA ASLA OLMAZ"

Bir yıldır birlikte olan Demet Özdemir ve Oğuzhan Koç, aralık ayında âşıklar şehri Paris'e gitmiş, ancak sonrasında ayrılmıştı. Paris onlara uğursuz gelmiş, dönüşte büyük bir kavga eden çift, "Bir daha asla olmaz" diyerek, ayrı yollara gitmiş ve birbirlerini sosyal medyadan takibi bırakmıştı.

AYRILIĞA DAYANAMADILAR

Ancak ayrılığa fazla dayanamayan ikili, kısa sürede tekrar bir araya gelmiş; Oğuzhan Koç, 14 Şubat'ta Demet Özdemir'e evlenme teklifi etmişti.

Haberin Devamı

Sakiler Grubu'nun da şarkılarıyla eşlik ettiği organizasyonda, ‘Dünyadan Uzak’ şarkısıyla Koç’un evlilik teklifine Özdemir ‘Evet’ demişti.

"DÜĞÜN İKİ GÜN OLABİLİR"

2022 yazında nikâh masasına oturmaya hazırlanan sevgililer, geçtiğimiz ay "Düğün törenlerinin dört gün süreceği" yönünde magazin basınına yansıyan haberlere de açıklık getirmişti.

Ünlü çift, "Dört gün değil ama iki gün olabilir. Bir günü de arkadaşlarımızla eğlenerek geçirmek istiyoruz, herkese zaman ayırmak istiyoruz. O yüzden şimdiden bir şey söyleyip, daha sonra onu yapamamak kötü olur" ifadelerini kullanmıştı.

1.2 MİLYON TL!

Öncesinde Oğuzhan Koç’un Sevgililer Günü'ndeki evlenme teklifi için aldığı yüzüğün sorulması üzerine 30 yaşındaki güzel, "Bakın saklıyorum, göremezsiniz. İyi geceler arkadaşlar" dedi ve kendilerini bekleyen araca binmişti.

Demet Özdemirin kombininin fiyatı dudak uçuklattı

Şarkıcı, magazin gündemine damga vuran evlilik teklifi için kesenin ağzını açmış, aldığı yüzüğün ayrıntıları ortaya çıkmıştı. TV8'de ekranlara gelen '2. Sayfa' programında yer alan habere göre, Oğuzhan Koç, diz çökerken elinde duran dört karatlık özel tasarım tektaş yüzük için 1 milyon 200 bin TL ödemişti.

YENİ PAYLAŞIM

Düğün haberlerinin yanı sıra sosyal medya paylaşımlarıyla da adından söz ettiren Demet Özdemir, son olarak geçtiğimiz hafta 14.9 milyon takipçisi bulunan Instagram hesabından yna karşısında çektiği bir fotoğrafını paylaşmıştı. Fit fiziğiyle dikkat çeken oyuncunun göğüs ve göbek dekolteli elbisesiyle verdiği bu pozu, kısa sürede 450 binden fazla beğeni almıştı.

Haberin Devamı

Demet Özdemir'in paylaşımına ilk yorumlardan biri de sevgilisi Oğuzhan Koç'tan gelmişti. Koç, sevgilisinin paylaşımına siyah kalp emojisi bırakmıştı.

KOMBİNİNİN FİYATI ORTAYA ÇIKTI

Sık sık kıyafetleri ve takıları için harcadığı paralarla gündeme gelen Özdemir'in bu kombininin fiyatını, 'Fenomenler ne giymiş?' adlı Instagram hesabı paylaştı.

Ünlü ismin derin dekolteli, mor tülden elbisesinin fiyatının 775 TL; Aynı pozunda taktığı, ünlü bir markaya ait olan saatinin ise tam tamına 176 bin 814 TL olduğu ortaya çıktı.

Oyuncu, elbisesi ve aksesuarının bedelinin ortaya çıkmasıyla, kısa sürede sosyal medyanın gündemine oturdu.

Demet Özdemirin kombininin fiyatı dudak uçuklattı

45 BİN TL'LİK PARTİ ELBİSESİ

Öte yandan Demet Özdemir, geçtiğimiz aylarda sevgilisi ve arkadaşlarıyla birlikte 30'uncu yaşını kutlamıştı.

Haberin Devamı

İlk bakışta sade bir elbise tercih ettiği düşünülen Demet Özdemir'in derin sırt dekoltesini görenler gözlerini alamamıştı. Oyuncunun tercih ettiği fiyonk detaylı elbisenin fiyatı 45 bin 600 TL, gümüş renk kalın topuklu ayakkabı ise 5 bin 600 TL değerinde olduğu ortaya çıkmıştı.

BİLEKLİĞİ, ELBİSESİNİN FİYATINA RAKİP

Ünlü ismin tercih ettiği aksesuarları da en az kıyafeti kadar dikkat çekmişti. Sade aksesuarlar tercih eden Özdemir'in küpesi 19 bin 700, bilekliği ise 42 bin 300 TL olduğu ortaya çıkmıştı.

Oyuncunun toplam kombinin fiyatı ise 113 bin 200 TL değerindeydi.