Cadde Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı!

Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı!

23.08.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Tescilli güzel Demet Şener, Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman ile yeni bir aşka yelken açmıştı. İlişkilerinde biri yılı geride bırakan ünlü çift, geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da deniz ve güneşin tadını çıkarmıştı. Tatil sonrası İstanbul'a geri dönen Şener ile sevgilisi, Tarabya’da trafikte objektiflere yansıdı. İkilinin araç içinde bile el ele olması dikkatlerden kaçmadı.

Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı

HÜSEYİN ALTUN/MİLLİYET
Bir süredir aşk yaşadığı Tolga Arman ile geçtiğimiz haftalarda Bodrum'da olan Demet Şener,  keyifli anlarını takipçileriyle paylaşmayı ihmal etmiyordu. Uzun kollu yeşil elbisesiyle verdiği pozları yayınlayan eski manken, gönderisine; "Püfür püfür rüzgar, ılık Bodrum havası... Begonviller ve ben. Seçemedim hepsini koydum. Tatil gibisi var mı?" notunu düşmüştü.

Haberin Devamı

"NEDEN UZUN KOLLU ELBİSE?"

Ünlü mankenin paylaşımlarına kısa sürede binlerce beğeni ve yorum yağmıştı. Bir takipçisi ise Şener'in uzun kollu elbise giymesiyle alakalı; "Bodrum gibi şu an çok sıcak bir şehirde neden uzun kollu elbise? Öyle güzel yaz kıyafetleri var ki" yorumunu yapmıştı.

Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı

Takipçisine kayıtsız kalamayan Demet Şener ise "Bundan sonra vücut ısımı, gideceğim yeri ve zamanını oradaki net dereceyi sizinle paylaşıp sizden fikir alırım olur mu? Yaklaşık bir haftadır buradayım ve geceleri serin oluyor izin verin de ne giyeceğimi bileyim" şeklinde yanıt vermişti.

"SENİ ÇOK AMA ÇOK SEVİYORUM"

Sosyal medya hesabını aktif olarak kullanan Şener, tatilde sevgilisiyle birlikteliğinin birinci yılını kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Demet Şener, Instagram'dan paylaştığı gönderiye, "Burada yazacak o kadar çok şey var ki... Hepsini binlerce kere birbirimize söyledik. Beraber çok hayalimiz var. Bir kısmını gerçekleştirdik. Umarım ömrümüzün sonuna kadar böyle aşk dolu oluruz. Seni çok ama çok seviyorum. Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim." ifadelerini not düşmüştü. Şener'in aşk dolu paylaşımı takipçilerinden oldukça beğeni almıştı.

Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı

Haberin Devamı

"BİR ÖMÜR BOYU AŞKLA KALALIM"

Sevgilisinin sözlerine kayıtsız kalmayan Tolga Arman ise Şener'in paylaşımına; "Tüm hayalilerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Seni çok ama çok seviyorum. Bir ömür boyu aşkla kalalım. Birinci yılımız kutlu olsun sonsuz aşkım" yorumunu yapmıştı.

Demet Şener de Arman'a; "Aşkımsın ben de çok sabırsızlanıyorum. Seninle bir ömür her şeye sonsuz aşkım. Kutlu olsun" karşılığını vermişti. Tolga Arman da sevgilisini "İnşallah bir ömür olsun sonsuz aşkım benim" sözleriyle desteklemişti.

ARABADA BİLE EL ELE

Tatillerini bitirip İstanbula'a dönen Demet Şener ve sevgilisi Tolga Arman, geçtiğimiz günlerde Tarabya’da trafikte objektiflere yansıdı. Araç içinde bile el ele olan çift “Akşam yemeğine çıkmıştık. Şimdi de evimize gidiyoruz. Kolay gelsin” diyerek evlerinin yolunu tuttular.

Demet Şener ile Tolga Arman ellerini bir an olsun bırakmadı