Cadde Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor

Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor

25.08.2022 - 07:25 | Son Güncellenme:

Cenk Küpeli'den boşandıktan sonra iş insanı Tolga Arman ile aşk yaşamaya başlayan Demet Şener, önceki gün Nişantaşı'nda objektiflere yansıdı. Ayaküstü muhabirlerle sohbet eden 45 yaşındaki Şener, sevgilisi Arman ile bir yıllık ilişkisi hakkında samimi açıklamalarda bulundu. İki çocuk annesi tescilli güzel, evlilik sorusuna da yanıt verdi. İşte detaylar...

Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor

SEÇKİN ŞENVARDAR/MİLLİYET
İbrahim Kutluay'la 13 yıl, Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan ve bir yıldır Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, geçtiğimiz haftalarda sevgilisiyle Bodrum'a gitmişti. Tatilde Arman ile birlikteliğinin birinci yılını kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan Demet Şener, Instagram'dan paylaştığı gönderiye, "Burada yazacak o kadar çok şey var ki... Hepsini binlerce kere birbirimize söyledik. Beraber çok hayalimiz var. Bir kısmını gerçekleştirdik. Umarım ömrümüzün sonuna kadar böyle aşk dolu oluruz. Seni çok ama çok seviyorum. Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim." ifadelerini not düşmüştü. Şener'in aşk dolu paylaşımı takipçilerinden oldukça beğeni almıştı.

Haberin Devamı

"BİR ÖMÜR BOYU AŞKLA KALALIM"

Sevgilisinin sözlerine kayıtsız kalmayan Tolga Arman ise Şener'in paylaşımına; "Tüm hayalilerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Seni çok ama çok seviyorum. Bir ömür boyu aşkla kalalım. Birinci yılımız kutlu olsun sonsuz aşkım" yorumunu yapmıştı.

Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor

Demet Şener de Arman'a; "Aşkımsın ben de çok sabırsızlanıyorum. Seninle bir ömür her şeye sonsuz aşkım. Kutlu olsun" karşılığını vermişti. Tolga Arman da sevgilisini "İnşallah bir ömür olsun sonsuz aşkım benim" sözleriyle desteklemişti.

ARABADA BİLE EL ELE

Tatillerini bitirip İstanbula'a dönen Demet Şener ve sevgilisi Tolga Arman, geçtiğimiz günlerde Tarabya’da trafikte objektiflere yansımıştı. Araç içinde bile el ele olan çift “Akşam yemeğine çıkmıştık. Şimdi de evimize gidiyoruz. Kolay gelsin” diyerek evlerinin yolunu tutmuştu.

Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor

Haberin Devamı

DEMET'İN KEYFİ YERİNDE

Önceki gün de Nişantaşı'nda görüntülenen Demet Şener, ayaküstü muhabirlerle sohbet etti. Yaklaşık bir yıldır Tolga Arman ile birlikte olan ünlü manken, özel hayatı hakkında samimi açıklamalarda bulundu. 

Şener "Sizi çok mutlu görüyoruz, bunun sebebi aşk mı?" sorusuna "Aşk insanın hayatını yüzde 99 etkiliyor. Muhteşem biriyle beraberim. Tolga beni her zaman mutlu ediyor. İyi ki de bulduk birbirimizi. Bu devirde insanların bu kadar şanslı bir şekilde birbirini bulmaları, hayata aynı bakmaları ve keyifli olmayabiliyor. O yüzden ben çok keyifliyim" diye cevap verdi.

'"EVLİLİK OLMASA DA GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ"

"Bu mutluluğun devamında evlilik gelebilir mi? sorusu üzerine model "Kısmet, bakalım. Biz zaten kendi aramızda hep böyleyiz. Gönülden bir bağımız var. Biraz daha zaman var bakalım. Evlilik olmasada biz zaten gönülden birbirimize bağlıyız. Biz bir olarak bakıyoruz kendimiz" diye konuştu.

Bu arada bir dönem ticaretle uğraşan Demet Şener, "Ticaret yapmıyorum artık. Her şeyi kapattım. Vaktim yok uğraşmıyorum, bu apayrı bir işmiş"dedi.

Demet Şener: Tolga beni her zaman mutlu ediyor