Cadde Demet Şener'den oğlu Ömer'e: Ne ara bu kadar büyüdün?

Demet Şener'den oğlu Ömer'e: Ne ara bu kadar büyüdün?

29.03.2022 - 08:20 | Son Güncellenme:

Eski manken Demet Şener'in İbrahim Kutluay ile evliliğinden dünyaya gelen oğlu Ömer, 13. yaşına girdi. Şener, oğlunun yeni yaşını sosyal medya hesabından yayınladığı fotoğraflarla kutladı. Ömer'in, Kutluay'a olan benzerliği ise dikkatlerden kaçmadı.

Demet Şenerden oğlu Ömere: Ne ara bu kadar büyüdün

Demet Şener, 2018 yılında İbrahim Kutluay ile 13 senelik evliliklerini sonlandırmıştı. Boşandıktan sonra birbirlerinin yüzüne bile bakmayan ve haklarında söylemediklerini bırakmayan İbrahim Kutluay ve Demet Şener, beş yıl sonra barışmıştı.

Haberin Devamı

YILLAR SÜREN KÜSLÜK SONA ERDİ
Bu barış ise çiftin oğulları Ömer'in geçirdiği kaza vesile olmuştu. Geçtiğimiz yaz 15 günlüğüne çocuklarıyla Çeşme Ilıca’da tuttuğu sezonluk evde kalan İbrahim Kutluay, Ömer’in düşmesi sonrası ilk iş, eski eşini aramıştı.

Büyük panik yaşayan Demet Şener, çocuklarının bir an önce İstanbul’a dönmesini istemişti. İzmir’de yapılan müdahalenin ardından çocuklarıyla İstanbul’a dönen İbrahim Kutluay, Şener’e bilgi verdikten sonra bir de yemeğe davet etmişti. Beş yıllık aradan sonra ailecek yedikleri yemekte, İstinyePark’taki Zuma’da ilk kez karşı karşıya gelen eski eşler, oğullarının sağlığı için tüm kızgınlıklarını kenara bırakmıştı.

"CANIM ÖMER'İM İYİ Kİ DOĞDUN"
Tüm bu yaşananların ardından aralarındaki buzları eriten çiftin oğulları Ömer, 13'üncü yaşına bastı. Ömer Kutluay, doğum gününü okulda arkadaşları ile pasta keserek kutladı.

Haberin Devamı

Oğlunun fotoğraflarını sosyal medyadan paylaşan eski manken, "Canım Ömer'im iyi ki doğdun. Ne ara bu kadar büyüdün? Senin annen olmaktan gurur duyuyorum. Kalbi güzel, kendi güzel oğlum. Hep çok mutlu ol. Seni dünyadaki her şeyden çok seviyorum" ifadelerini kullandı.

Demet Şenerden oğlu Ömere: Ne ara bu kadar büyüdün

ANNESİNİN BOYUNU GEÇTİ
Ömer'in annesinin boyunu geçmesi gözden kaçmadı. Babasının izinden giderek basketbol ile ilgilenen Ömer'in, İbrahim Kutluay'a olan benzerliği de dikkat çekti.

Öte yandan 2005-2018 yılları arasında evli kalan Demet Şener ve İbrahim Kutluay çiftinin, Ömer'in yanı sıra 16 yaşında İrem adından bir kızları daha bulunuyor.

Demet Şenerden oğlu Ömere: Ne ara bu kadar büyüdün