Cadde Demet Şener'den Tolga Arman'a: İyi ki doğdun hayat arkadaşım!

Demet Şener'den Tolga Arman'a: İyi ki doğdun hayat arkadaşım!

28.09.2022 - 18:32 | Son Güncellenme:

Bir süredir iş insanı Tolga Arman ile mutlu bir beraberlik sürdüren Demet Şener, zaman zaman sevgilisiyle mutluluk pozlarını takipçileriyle de paylaşıyor. Ünlü manken, son yaptığı paylaşımla; Arman'ın doğum gününü kutladı. Şener'in sevgilisine 'hayat arkadaşım' diye seslenmesi dikkat çekerken; iş insanı da romantik paylaşıma kayıtsız kalmadı. İşte detaylar...

Demet Şenerden Tolga Armana: İyi ki doğdun hayat arkadaşım

İbrahim Kutluay'la 13 yıl, Cenk Küpeli'yle 19 ay evli kalan ve şimdilerde Tolga Arman ile aşk yaşayan Demet Şener, sevgilisiyle Bodrum tatilindeyken ilişkilerinin birinci yılını kutlamıştı. Birlikte çekilen fotoğraflarını yayınlayan ünlü manken; paylaşımına; "Burada yazacak o kadar çok şey var ki... Hepsini binlerce kere birbirimize söyledik. Beraber çok hayalimiz var. Bir kısmını gerçekleştirdik. Umarım ömrümüzün sonuna kadar böyle aşk dolu oluruz. Seni çok ama çok seviyorum. Birinci yılımız kutlu olsun sevgilim." ifadelerini not düşmüştü.

Haberin Devamı

"BİR ÖMÜR BOYU AŞKLA KALALIM"

Sevgilisinin sözlerine kayıtsız kalmayan Tolga Arman ise Şener'in paylaşımına; "Tüm hayalilerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Seni çok ama çok seviyorum. Bir ömür boyu aşkla kalalım. Birinci yılımız kutlu olsun sonsuz aşkım" yorumunu yapmıştı.

Demet Şenerden Tolga Armana: İyi ki doğdun hayat arkadaşım

Demet Şener de Arman'a; "Aşkımsın ben de çok sabırsızlanıyorum. Seninle bir ömür her şeye sonsuz aşkım. Kutlu olsun" karşılığını vermişti. Tolga Arman da sevgilisini "İnşallah bir ömür olsun sonsuz aşkım benim" sözleriyle desteklemişti.

ARABADA BİLE EL ELE

Tatillerini bitirip İstanbula'a dönen Demet Şener ve sevgilisi Tolga Arman, Tarabya’da trafikte objektiflere yansımıştı. Araç içinde bile el ele olan çift “Akşam yemeğine çıkmıştık. Şimdi de evimize gidiyoruz. Kolay gelsin” diyerek evlerinin yolunu tutmuştu.

Demet Şenerden Tolga Armana: İyi ki doğdun hayat arkadaşım

Haberin Devamı

"TOLGA BENİ HEP MUTLU EDİYOR"

Geçtiğimiz haftalarda ilişkisi hakkında konuşan Demet Şener, "Sizi çok mutlu görüyoruz, bunun sebebi aşk mı?" sorusuna; "Aşk insanın hayatını yüzde 99 etkiliyor. Muhteşem biriyle beraberim. Tolga beni her zaman mutlu ediyor. İyi ki de bulduk birbirimizi. Bu devirde insanların bu kadar şanslı bir şekilde birbirini bulmaları, hayata aynı bakmaları ve keyifli olmayabiliyor. O yüzden ben çok keyifliyim" diye cevap vermişti.

"EVLİLİK OLMASA DA GÖNÜLDEN BAĞLIYIZ"

"Bu mutluluğun devamında evlilik gelebilir mi? sorusu üzerine ünlü isim, "Kısmet, bakalım. Biz zaten kendi aramızda hep böyleyiz. Gönülden bir bağımız var. Biraz daha zaman var bakalım. Evlilik olmasada biz zaten gönülden birbirimize bağlıyız. Biz bir olarak bakıyoruz kendimiz" diye konuşmuştu.

Demet Şenerden Tolga Armana: İyi ki doğdun hayat arkadaşım

"İYİ Kİ DOĞDUN HAYAT ARKADAŞIM"

Mutlu birliktelikleri devam eden çiftten Demet Şener, son yayınladığı karelerle sevgilisi Tolga Arman'ın doğum gününü kutladı. İki çocuk annesi ünlü isim, paylaşımına; "İyi ki doğdun hayat arkadaşım. İyi ki bulduk birbirimizi. Seni çok seviyorum. Hep çok mutlu olalım. Tüm hayallerimiz gerçek olsun" notunu düştü. 

"VARLIĞIN HEDİYEM OLDU"

Şener'in paylaşımına kayıtsız kalamayan Tolga Arman da "Teşekkür ederim aşkım, hayat arkadaşım. İyi ki bulduk birbirimizi, iyi ki varlığın hediyem oldu. Hayallerimizi gerçekleştirmek için sabırsızlanıyorum. Hep çok mutlu olalım seni çok seviyorum" yorumunu yaptı. Ünlü çiftin mutluluk pozlarına binlerce beğeni ve yorum geldi.

Demet Şenerden Tolga Armana: İyi ki doğdun hayat arkadaşım