Cadde Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir!

Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir!

15.02.2024 - 09:11 | Son Güncellenme:

Bir döneme damga vuran 'Yaprak Dökümü'ndeki 'Ferhunde' rolüyle hafızalarda yer eden Deniz Çakır, geçtiğimiz eylül ayında Bilgehan Baykal ile nikâh masasına oturmuştu. Ünlü oyucnu, evliliği hakkında samimi açıklamalarda bulundu.

Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir

Deniz Çakır ve Sumru Yavrucuk'un rol aldığı 'Tatavlada Son Dans' oyunu, önceki gün Merzifon'da yoğun ilgi gördü. Çakır, sahne öncesi basın mensuplarıyla bir araya geldi.

Haberin Devamı

"SEVMEK GEREK"

14 Şubat'ın kendisi için hiç bir şey ifade etmediğini belirten 42 yaşındaki oyuncu, Sevgililer Günü'nü son derece ticari bulduğunu söyledi. Çakır, "Sevmek güzel bir şey, sevmek gerek. Sevdalandıysak sevdamızın peşine düşüp sarılmak gerekli" dedi.

Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir

"İNANDIĞIN BİRİ OLMASI ÇOK KIYMETLİ"

Tatlı bir evliliğinin olduğunu dile getiren Çakır, "Evlilik demek, yol arkadaşlığı demektir. Sevda arkadaşı bulup, inandığının birinin elini tutmak çok güçlü hissettiriyor. Bana iyi geliyor. Yaşam içinde insanlara olan inancımızı yitiriyoruz o yüzden inandığın biri olması çok kıymetli" sözleriyle eşine olan sevgisini ifade etti.

Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir

"İÇİME SİNEN PROJE OLURSA OYNARIM"

Bir süredir ekranlardan uzak olan oyuncu, senaryolar okuduğunu ancak henüz kendisini heyecanlandıran bir projenin olmadığını söyledi: Televizyonda beni cezbeden proje yok. Ben büyük dramalarda oynadım. Televizyon farklı bir süreçten geçiyor. Beni de heyacanlandıran, içime sinan bir proje olursa yer alırım.

Deniz Çakır: Evlilik yol arkadaşlığı demektir