Cadde Deniz Işın: Öpüşme sahnesinde rol aldı diye sevdiğime trip atmam

Deniz Işın: Öpüşme sahnesinde rol aldı diye sevdiğime trip atmam

06.05.2022 - 07:35 | Son Güncellenme:

Fenomen dizi 'Leyla İle Mecnun'un Leyla'sı Deniz Işın, bugün vizyona giren 'Aşk Çağırırsan Gelir' filmi ile sevenleriyle buluştu. Yeni projesinden bahseden 29 yaşındaki oyuncu, adının aşk dedikodularına karıştığı meslektaşı Burak Deniz'le ilgili soruyu yanıtladı ve özel hayatı hakkında çarpıcı açıklamalar yaptı.

Deniz Işın: Öpüşme sahnesinde rol aldı diye sevdiğime trip atmam

Emre Kavuk’un hem senaryosunu yazdığı hem de yönetmen koltuğunda oturduğu, çekimleri Ordu’da dört haftada tamamlanan romantik komedi türündeki 'Aşk Çağırırsan Gelir' filminin ön gösterimi, önceki gün Beykoz'da gerçekleşti. Birbirinden farklı beş çiftin bir gün içerisinde geçen komik hikayesinin anlatıldığı filmde; Keremcem, Melis Babadağ, Gürgen Öz, Deniz Işın, Cihan Ercan, Özgün Çoban, Eser Eyüboğlu, Sera Tokdemir ve Cem Zeynel Kılıç rol alıyor.

Haberin Devamı

Hazal Filiz Küçükköse, Gizem Soysaldı ve İdris Nebi Taşkan gibi ünlü isimlerin yanı sıra filmde konuk oyuncu olarak rol alan Birol Güven ve Hakan Yılmaz da Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen ön gösterime katıldı.

Deniz Işın: Öpüşme sahnesinde rol aldı diye sevdiğime trip atmam

"GEÇ OLSUN GÜÇ OLMASIN"

Başrol oyuncusu Keremcem, "Filmimizin vizyona girmesi 2.5 yıl rötarlı oldu ama geç olsun güç olmasın. Harika bir filmle sinemaseverler karşısındayız" dedi.

"SEKTÖRE GİRDİĞİMDEN BERİ BİR KEZ TATİL YAPTIM"

Yeni bir dizi ile ekranlara döneceğini belirten Deniz Işın ise "Mayıs ortasında çekimler başlıyor. Güzel bir proje ile ekranlara geleceğim. Ben sektöre girdiğimden beri bir kere tatil yapmışımdır herhalde. Şansa hep yaz projeleri denk geliyor ama bu durumdan hiç şikayetçi değilim" şeklinde konuştu.

Haberin Devamı

"İLK GÖRÜŞTE AŞKA İNANMIYORUM"

Kalbinin boş olduğunu belirten güzel oyuncu, şu ifadeleri kullandı:

Aşk yok, iş var derler ya, o misal bu aralar çalışıyorum. Olursa olur, aşkı aradığım söylenemez. İlk görüşte aşka da inanmıyorum. Dış görünüşle aldanılan bir durum bu. Aynı sektörden iki kişinin ilişki yaşaması daha güzel geliyor bana. Bizim yaşadığımız tempoyu ancak bizden birisi anlayabilir. Empati kurabilir en azından. Öte yandan hiç kıskanç biri değilim. Sevdiğim kişi bir öpüşme sahnesinde rol aldı diye trip atacak biri değilim, saçma geliyor böyle şeyler bana.

"KAHVE İÇTİK DİYE 'SEVGİLİ' DEDİLER"

Geçtiğimiz günlerde meslektaşı Burak Deniz'le bir ara adı aşk dedikodularına karışan Deniz Işın, "Burak benim arkadaşım. Bir kere kahve içerken görüntülendik diye sevgili diye yazıldık, ne diyeyim ki" açıklamasını yaptı.

Deniz Işın: Öpüşme sahnesinde rol aldı diye sevdiğime trip atmam

"YATIRIM TAVSİYESİ VERECEK DEĞİLİM"

Hazal Filiz Küçükköse, ön gösterime katılan isimler arasındaydı. Oyunculuğun yanı sıra kripto paralarla da ilgilendiği konuşulan Küçükköse, "Ekonomiyle ilgileniyorum diyelim" dedi.