Cadde 'Denizhan'la aynı sahneyi paylaşmak en büyük hayalim'

'Denizhan'la aynı sahneyi paylaşmak en büyük hayalim'

20.07.2023 - 17:39 | Son Güncellenme:

Gökhan Tepe, dün akşam Bodrum Türkbükü'nde bir konser verdi. Yaklaşık iki saat süren sahnesinden önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan şarkıcı, 3.5 yaşındaki oğlu Denizhan'ın çok iyi bir müzik kulağı olduğunu söyledi.

Denizhanla aynı sahneyi paylaşmak en büyük hayalim

Gökhan tepe, Bodrum konserine slow şarkılarıyla başladı. Gördüğü ilgiden dolayı dinleyenlerine teşekkür eden sanatçı, "Bu akşam hüzünlü şarkılarla başladık ama gece böyle devam etmemeli. Şimdi de biraz hareketli biraz da 90'lara gidip nostalji yapacağız" dedi.

Haberin Devamı

"DENİZHAN ŞARKILARIMA BESTE YAPIYOR"

Sahnesine başlamadan önce basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Tepe, oğlu Denizhan'ın çok iyi bir müzik kulağına sahip olduğunu belirterek, "Kendi kendine benim şarkılarıma bile beste yapıyor. Denizhan'la 20 yıl sonra aynı sahneyi paylaşırsam ne mutlu bana. Çok gurur duyarım ve en büyük hayalim" açıklamasını yaptı.

Denizhanla aynı sahneyi paylaşmak en büyük hayalim

"SON ÖĞÜNÜMÜ SAAT 17:00'DE YİYORUM"

45 yaşındaki şarkıcı, hâlâ genç göründüğünü söyleyen gazetecilerin övgüsüne, "Son öğünümü akşam üzeri 5'te yiyorum. Sonraki saatlerde meyvelerle idare ederek geçiriyorum" karşılığını verdi.

Denizhanla aynı sahneyi paylaşmak en büyük hayalim

"TEK VE YALNIZ KALMAK BANA GÜÇ VERDİ"

Bir dönem şarkı üretmede zorluk çektiğini itiraf eden Tepe, "Hiç unutulmaktan korktun mu ?" sorusu üzerine, "Tabii ki belli başlı dönemler oluyor. Bu endişe özellikte üretmekte zorlandığım dönemler oluyor. 'Yürü Yüreğim' albümü üzerinde çalıştığım zaman hissettim bunu. Çünkü tek ve yalnız kalmıştım ama yalnız kalma durumu bana güç verdi. Albümü bitirip yayınlayınca da çok beğenildi zaten" ifadelerini kullandı.