Cadde Derya Şensoy ile Celal Can Algül'ün milyonluk aşk yuvası!

Derya Şensoy ile Celal Can Algül'ün milyonluk aşk yuvası!

30.12.2022 - 08:30 | Son Güncellenme:

Geçtiğimiz yılın ilk aylarından itibaren aşk yaşamaya başlayan ve şimdilerde mutlu birliktelikleri devam eden oyuncu Derya Şensoy ve Celal Can Algül'ün, evlilik hazırlığı yaptığı ortaya çıktı. Yaz başında ev aldıkları öğrenilen ikili, Şensoy'un zevkine göre düzenlenecek olan eve mini bir servet harcadı.

Derya Şensoy ile Celal Can Algülün milyonluk aşk yuvası

Yaklaşık bir yıldır Celal Can Algül ile aşk yaşayan Derya Baykal ile Ferhan Şensoy'un oyuncu kızı Derya Şensoy, önceki aylarda Cihangir Hayatt adĺı mekanda sevgilisi ile akşam yemeği yemişti. İlerleyen saatte mekandan çıkan sevgililer bir yıldır birlikte olmalarına rağmen ilk kez el ele görüntülenmişti.

Haberin Devamı

Derya Şensoy ile Celal Can Algülün milyonluk aşk yuvası

Flaşlar patlarken mutluluğu yüzünden okunan Şensoy'a muhabirler, “Efendim sizi ilk kez el ele görüyoruz?” demişti. Bunun üzerine Şensoy ise “Arkadaşlar teşekkür ederim siz ilk defa görüyorsunuz. İyi akşamlar” diyerek sevgilisi Algül ile arabaya binerek uzaklaşmıştı.

Derya Şensoy ile Celal Can Algülün milyonluk aşk yuvası

ŞENSOY'UN İSTEĞİNE GÖRE YAPILIYOR

Son olarak ünlü çiftin bu yazın başında Cihangir'den iki katlı, müstakil bir villa aldığı ortaya çıktı. Evi aldıkları günden itibaren içini Derya Şensoy'un zevkine göre yaptırma kararı alan ikilinin altı aydır istedikleri gibi dizayn için mini bir servet harcadığı da öğrenildi.

SADECE YAKIN ÇEVRELERİNE SÖYLEMİŞLER

Tadilatı henüz sonlanmayan evlerini dört gözle bekleyen Celal Can Algül ile Derya Şensoy'un, 2023 yılının Ekim ayına bir düğün planladıkları da söyleniyor. Şimdilik durumdan sadece ailelerine ve yakın arkadaşlarına bahseden çift, sabırsızlık ile aşk yuvalarının bitimini ve düğün tarihini bekliyorlar.

Haberin Devamı

Derya Şensoy ile Celal Can Algülün milyonluk aşk yuvası

"SAĞLIK, MUTLULUK, HUZUR"

Öte yandan Derya Şensoy, geçtiğimiz ay Mart ayında 32'inci yaşını kutlamıştı. Çok mutlu olduğunu ve sevdiklerinin yanında olduğunu dile getiren Şensoy, "Yeni yaşınızda neler dilediniz?" sorusuna, "Yılbaşında ne dilediysem onu... Sağlık, mutluluk, huzur" cevabını vermişti.

"SEVGİLİME TEŞEKKÜR EDİYORUM"

Oyuncu, sevgilisi Celal Can Algül'ün hediyesi sorulduğunda, "Sevgilime çok teşekkür ediyorum. Bana hediye almış, yarın açıp bakacağım. Sizleri bir daha gördüğümde söyleyeceğim ne olduğunu, söz" ifadelerini kullanmıştı. Sonrasında ise Algül'ün, sevgilisi Derya Şensoy'a doğum günü hediyesi olarak çok değerli bir pırlanta küpe hediye ettiği öğrenilmişti.

Derya Şensoy ile Celal Can Algülün milyonluk aşk yuvası

"ONLAR NE DİYORSA O"

Derya Baykal da kızının doğum gününden çıkarken görüntülenmiş; hızlı adımlar ile arabasına binen Baykal, iyi dileklerini dile getirerek, "Kızımın mutlu olması beni de çok mutlu eder, bundan sonra benim için onların mutlu olması önemli" demişti.

Usta sanatçı, kızının ilişkisi hakkında ise "Onlar ne diyorsa o, ben onlara bıraktım" şeklinde konuşmuştu.