Cadde Derya Uluğ: Her zaman yanındayım Sıla

Derya Uluğ: Her zaman yanındayım Sıla

06.11.2018 - 09:40 | Son Güncellenme:

Şarkıcı Derya Uluğ, bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında Atapark’ta verdiği konserle Milaslılara unutulmaz bir gece yaşattı. Oyuncu Ahmet Kural'ın sevgilisi Sıla Gençoğlu'na şiddet uyguladığı iddiası hakkında konuşan Uluğ, Sıla'nın yanında olduğunun mesajını verdi.

Derya Uluğ: Her zaman yanındayım Sıla

Bu yıl 5’incisi gerçekleştirilen Milas Zeytin Hasat Şenliği etkinlikleri kapsamında popçu Derya Uluğ, Atapark’ta sahne aldı. Müzik listelerinde ilk sıralarda yer alan şarkıları 'Sürgün Aşkımız', 'Nabız 180', 'Okyanus' ve 'Ne Münasebet'i seslendiren Uluğ, Milaslıları coşturdu.

Haberin Devamı

Milas Kaymakamı Eren Arslan, Milas Belediye Başkanı Muhammet Tokat, Milas Ziraat Odası Başkanı İsmail Atıcı ve Milas Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Reşit Özer, sahneye çıkarak Derya Uluğ’a Milas’a özgü ürünleri hediye etti. Uluğ, sahnede kendisine ikram edilen Milas’a özgü memecik türü zeytinden elde edilen, uluslararası platformda ödül alan zeytinyağını tattı.

Milas’ta konser veren Derya Uluğ; Sıla’nın şarkılarını seslendirerek, meslektaşına destek olduğunu söyledi. Uluğ, "Sıla, Türk Pop Müziği’nin güçlü yorumcularından ve söz bestekârlarından Şiddetin, maalesef her türlü kültür düzeyinde ortaya çıktığını gördük. Kadına şiddete her zaman karşıyım. Sıla’ya buradan sevgilerimi gönderiyorum. Her zaman yanındayım Sıla! Sen güçlü bir kadınsın” dedi.