Cadde Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

26.10.2023 - 11:53 | Son Güncellenme:

Derya Uluğ, gazetecilerin, "Sevgiliniz Asil Gök ile 'Yansıma' şarkısına çektiğiniz klipte gelinlik giydiniz. O an neler hissettiniz?" sorusuna yanıt verdi. Ünlü şarkıcı, 'düğün' açıklamasıyla da dikkat çekti.

Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

31 Ekim’de vereceği Harbiye Açıkhava konserinin hazırlıkları devam eden Derya Uluğ, geçtiğimiz gün Etiler Akmerkez’de görüntülendi.

Haberin Devamı

"İLK HARBİYE KONSERİM"

Basın mensuplarının, “31 Ekim’de Harbiye Açıkhava konseriniz var. Harbiye’de ilk kez sahne alacaksınız. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna Uluğ, “İlk Harbiye konserim. Harbiye maratonu çoktan başladı. Son provalar, son toplantıları yaptık. Yaklaşık 3 aydır hazırlanıyoruz. İzleyenler konsere geldiklerinde her şeyi ilk kez izliyor gibi olacak. Konserin ilk saniyesinden son saniyesine kadar her şey yepyeni... İddialı bir şeyler hazırladık. İnşallah güzel olacak” yanıtını verdi. 

Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

"HEP BİR ELDEN HAZIRLANDIK"

Basın mensuplarının “İrem Derici son Harbiye konserinde büyük bir bütçe harcadı. Görsel şovlar sergiledi. Sizin konseriniz nasıl geçecek?” sorusuna ise “Ben de maddi manevi baya bir emek verdim. Rakam vermeyeyim ama özene bezene hazırlandık. Birçok açıdan ilklerin yaşanacağı bir konser olacak. Her boşluğumda Harbiye’ye çalıştık. Harbiye özel bir yer. Bir sanatçının vitrini. Biz de ekip olarak çok özenli bir şekilde çalıştık. Yaklaşık 80-90 kişilik bir ekip hep bir elden hazırlandık” yanıtını verdi.

Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

Haberin Devamı

"ENTERESAN BİR DUYGUYMUŞ"

Basın mensuplarının, “Asil Gök ile ‘Yansıma’ şarkısına çektiğiniz klipte gelinlik giydiniz. Neler hissettiniz o an?” sorusuna “İlk kez gelinlik giydim. Provada beni görünce herkes ağladı, ben de kendimi gelinlik ile görünce ağladım. Enteresan bir duyguymuş. Bana da prova oldu. Nelerin ağır nelerin zor olduğunu anladım. Çok keyifli bir klipti. Çok eğlendik çekerken. Harbiye’de de yine o şarkıyı eğlenerek söyleyeceğiz” cevabını verdi.

Derya Uluğ: Kendimi gelinlikle görünce ağladım

"O DA OLUR İNŞALLAH"

“Klip çekimi oldu ama düğün çekimi ne zaman olacak?” sorusuna ise “En hayırlı olduğu an da olur o da inşallah” diye cevap verdi.