Cadde Derya Uluğ'un sağlık durumu! 'Çok kan kaybettiğim için korktuk'

Derya Uluğ'un sağlık durumu! 'Çok kan kaybettiğim için korktuk'

29.07.2023 - 08:05 | Son Güncellenme:

Kariyerinin ilk albümünü 14 Temmuz'da müzikseverlerle buluşturan Derya Uluğ, iki hafta önce Çeşme'de havuzda dengesini kaybedip düşerek kafasını mervere çarpmıştı. Hastanelik olan ünlü şarkıcı, başına dikiş atılan talihsiz kazayı anlattı.

Derya Uluğun sağlık durumu Çok kan kaybettiğim için korktuk

Derya Uluğ, önceki gün Etiler'de bir mekan çıkışı görüntülendi. İlk albümü 'Nefes'i yayınlayan şarkıcı, "Dinleyen herkesin farklı bir favori parçası var. Bu durum beni mutlu ediyor ama bir yandan da kafamızı karıştırıyor. Hangi şarkıya klip çekeceğimizi belirlemek zorlaşıyor" dedi.

Haberin Devamı

"İkinci klibi hangi şarkı için çekeceksiniz?" sorusuna Uluğ, "Benim aklımdakilerle birlikte en çok dinlenen şarkıların sıralamasını sürekli takip ediyoruz. Birkaç aday var. Yeni klip ağustos ayında gelecek" yanıtını verdi.

Derya Uluğun sağlık durumu Çok kan kaybettiğim için korktuk

"HEMEN HASTANEYE GİTTİK"

"Albüm çıktıktan sonra bir kaza yaşadınız. Geçmiş olsun. 'Nazar' diyelim. Nasıl oldu?" sorusu üzerine ünlü popçu, "Albüm çıktıktan iki gün sonra Çeşme'de düştüm ve kafamı havuzun mermerine çarpıp, tekrar suya düştüm. Albümden dolayı bir kutlama yapmayı düşünürken böyle bir olay atlattık. Hastane yakındı hemen gittik ve dikiş atıldı. Daha ciddi bir durum yok ama çok kan kaybettiğim için biraz korktuk" ifadelerini kullandı.

Derya Uluğun sağlık durumu Çok kan kaybettiğim için korktuk

"BİRÇOK HAYALİM VAR"

31 Ekim'de Harbiye Açıkhava'da ilk kez sahne almaya hazırlanan Derya Uluğ, "Orası çok kıymetli bir sahne ve önemli bir vitrin. Birçok yerde yapmak istediğimiz ama gerçekleştiremediğimiz prodüksiyon ve gösterileri orada sunacağız. Çok sağlam hazırlanıyoruz. Birçok hayalim var. İzleyecek olanlara hem görsel hem de işitsel açıdan çok keyifli bir konser sunmak istiyoruz" sözleriyle heyacanını dile getirdi.

Derya Uluğun sağlık durumu Çok kan kaybettiğim için korktuk