Cadde Didem Erol Amerika'da anne oldu

Didem Erol Amerika'da anne oldu

26.01.2023 - 09:55 | Son Güncellenme:

Adını Serah Henesey olarak değiştirip Avustralya vatandaşı olan Didem Erol, Amerika'da yaşamaya karar vermişti. Kariyerine de Amerika'da devam etme kararı alan Didem Erol, son olarak Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesini satın almıştı. Eski manken ve oyuncudan müjdeli haber geldi.

Didem Erol Amerikada anne oldu

Türk oyuncu Didem Erol uzun süredir Amerika'da yaşıyor. Kariyerini bu ülkede devam ettirme kararı alan ve en son geçtiğimiz yıl 'Sürpriz Misafir' adlı filmde rol alan Erol, Avustralya vatandaşı olmuş ve Serah Henesey ismini kullanmaya başlamıştı.

Haberin Devamı

Erol, inşaatçı ve müzik prodüktörlüğü yapan Nathan Cowles ile 2020 yılında evlenmişti. Didem Erol, güzel haberi Instagram hesabından şöyle duyurmuştu:

Aralık 30, 2020 bugün sevgilim, aşkım ve en iyi dostuma 'evet' dedim. Sevgili Nathan en büyük mutluluğum... (1 yıllık pandemide bile beni her gün kahkahalarla güldürebilecek tek adamsın) ve en büyük nimetimsin.

Didem Erol Amerikada anne oldu

10 MİLYON DOLAR!

Oyunculuğun yanında film yapımcılığı da yapan Erol, ailesiyle birlikte dünyaca ünlü Oscarlı oyuncu Hilary Swank'in Los Angeles'taki lüks malikanesinde yaşıyor. Didem Erol, lüks malikaneyi 10 milyon dolara satın aldıklarını ifade etmişti. 

Didem Erol Amerikada anne oldu

6 YATAK ODASI, 6 BANYO 

1928 yılında inşa edilen evde 6 yatak odası, 6 banyo, meyve ve sebze bahçeleri, yüzme havuzu, sinema odası bulunuyor.

Evdeki antikaların bazılarını da aldıklarını söyleyen Erol, "1900'lerin başında İngiltere'de bir yatılı okulda kullanılan 7.5 metre uzunluğunda bir yemek masası vardı. Onu da aldık" demişti. 

Didem Erol Amerikada anne oldu

Haberin Devamı

MÜJDELİ HABER

Nathan Cowles ile mutlu bir evliliği olan eski manken ve oyuncu Didem Erol'dan güzel haber geldi. Ünlü oyuncu anne oldu.

Didem Erol Amerikada anne oldu