Cadde Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'

Didem Soydan'dan takipçisine cevap! 'Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum'

16.12.2023 - 08:35 | Son Güncellenme:

"Evli ve çocuklu eski sevgilime aşığım" açıklamasıyla magazin gündemini karıştıran Didem Soydan, sosyal medya hesabından yeni bir videosunu paylaştı. Bir takipçisinden gelen yoruma kayıtsız kalamayan Soydan, kıyafetleriyle ilgili dikkat çeken bir açıklama yaptı.

Didem Soydandan takipçisine cevap Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum

Didem Soydan, geçtiğimiz aylarda Melis İşiten'in Youtube kanalına konuk olmuştu. Son olarak Burak Deniz'le aşk yaşayan Soydan, hâlâ eski bir sevgilisine aşık olduğunu ve o kişinin evli ve çocuklu olduğunu söyleyerek izleyenleri şaşırtmıştı. Eski aşkından "Çocuk istemişti, ben istememiştim o nedenle ayrıldık. Aşık olduğum kişi evli ve ailesi var" diye bahseden Soydan'ın açıklamalarının ardından o kişinin kim olduğu merak edilmişti.

Haberin Devamı

Sosyal medya kullanıcıları, bu açıklamalarının ardından güzel modelin bahsettiği kişinin 2014-2016 arasında aşk yaşadığı müzisyen Can Bonomo olduğunu öne sürmüştü. Bonomo, 2018'de oyuncu Öykü Karayel ile evlenmiş ve 2021 yılında oğlu Roman'ı kucağına almıştı.

Didem Soydandan takipçisine cevap Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum

"YANLIŞ İSİMLER ÜZERİNDEN YORUMLADINIZ"

Soydan, bu iddialar üzerine sosyal medya hesabından bir açıklama yayınlamış ve şu ifadeleri kullanmıştı:

Dün itibarı ile yanlış yerlere çekilen bir konudan, kişilere verdiğim saygı ve değerden sebep bu açıklamayı yapıyorum. Türkiye'de yaşamayan ve Türkiye ile alakası olmayan birinden bahsetmeme rağmen konuyu magazine çok uygun olması sebebi ile yanlış isimler üzerinden yorumladınız. Yayında belirttiğim gibi Amerika'da yaşadığım döneme ait bir hikayeydi. Bu konunun yanlış yerlere gitmesinden dolayı gerçekten üzgünüm. Lütfen kimseyi alakaları olmayan bir konuya dahil ederek rahatsızlık vermeyin.

Didem Soydandan takipçisine cevap Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum

TAKİPÇİSİNE CEVAP VERDİ!

39 yaşındaki Didem Soydan, son olarak sosyal medya hesabından bir takipçisine verdiği yanıtla dikkat çekti. 729 bin takipçisi bulunan Instagram sayfasından bir videosunu yayınlayan ünlü modele, kısa sürede 16 binden fazla beğeni geldi.

Didem Soydandan takipçisine cevap Marka parasını veriyor, ben de giyiniyorum

Soydan, bir sosyal medya kullanıcısından gelen "Sadece soruyorum, bu tarz bir (kıyafet demeyeceğim çünkü değil) şey giyince kendini nasıl hissediyorsun, yani amacı nedir? Gerçekten merak ediyorum" mesajına kayıtsız kalamadı. Takipçisine yanıt veren ünlü isim, şu ifadeleri kullandı:

Amaç yok. Ben modelim, marka parasını veriyor ben giyiniyorum, o para ile de geçiniyorum. His yok iş var, haftaya daha kapalı ya da daha da açık kıyafetler ile görebilirsiniz. Hani ben uyarayım, sonra incinmenizi istemem...