Cadde Dilan Çiçek Deniz'in yine omzu çıktı

Dilan Çiçek Deniz'in yine omzu çıktı

29.12.2022 - 09:54 | Son Güncellenme:

Dilan Çiçek Deniz ile kendisinden 11 yaş büyük ayrıldığı sevgilisi Thor Saevarsson, geçen yıl Romanya'ya gitmişti. Ünlü oyuncunun başına burada görünmez bir kaza gelmiş, omzu çıkmıştı. Dilan Çiçek Deniz'in yine omzu çıktı. Çocukluğundan beri hipermobilite hastası olan Dilan'ın çok dikkat etmesi gerekiyor.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı

Dilan Çiçek Deniz, bir yıldır Thor Saevarsson ile aşk yaşıyordu. Bu yaz evleneceklerdi ama yoğunluklarından dolayı düğünü ertelediklerini açıklamışlardı. Ancak çiftin geçtiğimiz günlerde ayrılığı ortaya çıktı. Dilan Çiçek, İzlanda’ya gidip, sevgilisinin ailesiyle bile tanışmıştı.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı

Haberin Devamı

SABAHIN İLK IŞIKLARINA KADAR EĞLENDİ

Birbirlerini sosyal medyadan da silen çiftten Saevarsson, geçtiğimiz haftalarda Kuruçeşme'deki bir mekanda iki kız ve iki erkek arkadaşıyla sabahın ilk ışıklarına kadar eğlenirken yakalanmıştı. Thor fotoğraflarının çekildiğini farkedince arkadaşının, yanında bulunan kız arkadaşının önünü kapatmasını ve görüntü alınmasını engellemesini istemişti.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı


Mekanın önünden ayrılan Thor'a, "Dilan Çiçek Deniz'i çok çabuk unuttunuz" sorusu sorulunca, "Sizi anlamadım" diyerek öfkelenmişti.

DÖVME KRİZİ

Dilan Çiçek Deniz ile İzlandalı yönetmen Thor Saevarsson arasında dövme krizi de yaşanmıştı. Ünlü çiftten Deniz'in, aşk yaşadıkları dönem birlikte göğüslerine yaptırdıkları şimşek dövmesini sildireceği haberine; Saevarsson’dan cevap gecikmemişti.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı

Haberin Devamı

Saevarsson, şimşek üzerinde eski sevgilisinin isim ve soy isimlerinin baş harflerinde oluşan ‘DÇD’ yazılı vücudunu paylaşarak altına, “Her dönem: Sonsuza kadar” yazıp, dövmeyi sildirmeyeceğini ima etmişti. Yönetmenin bu mesajı, barışmak için Deniz’e zeytin dalı uzattığı yorumlarına neden olmuştu.

KOLU ASKIYA ALINMIŞTI

Geçtiğimiz yıl Thor Saevarsson ile Romanya'da olan Dilan Çiçek Deniz'in yaptığı ani bir hareketle omzu çıkınca, kolu askıya alınmıştı. Yıllarca voleybol oynayan 26 yaşındaki oyuncunun, sık sık çıkan omzu nedeniyle bu sporu bırakmak zorunda kalmıştı.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı

ŞİMDİ DE EVİNDE KAPIYA ÇARPTI

Oyuncu Dilan Çiçek Deniz, şimdi de evinde kapıya çarptı. Üçüncü kez omuzu çıkan oyuncunun kolu askıya alındı. Çocukluğundan beri hipermobilite hastası olan Dilan'ın çok dikkat etmesi gerekiyor.

Dilan Çiçek Denizin yine omzu çıktı

HİPERMOBİLİTE NEDİR?

Hipermobilite, herhangi bir sistemik romatizmal hastalık ile ilişki olmadan eklemlerin normalin üzerinde hareket genişliğine sahip olması ile karakterize klinik bir sendromdur. Bağ dokusunun yapısal proteini olan kollajenin hatalı yapımı sonucu hipermobil kişilerde normal bireylere göre kollajen fibrilleri daha ince ve düzensiz yapıdadır. Bu durum eklemlerde yıpranma ve yumuşak doku yaralanmalarında yatkınlığa yol açmaktadır.