Cadde Dilan Çıtak Tatlıses'ten İdo Tatlıses açıklaması

Dilan Çıtak Tatlıses'ten İdo Tatlıses açıklaması

25.09.2022 - 06:54 | Son Güncellenme:

Dilan Çıtak Tatlıses, geçtiğimiz ay babası İbrahim Tatlıses'in ölümden döndüğü kazadan saatler sonra sahneya çıkan usta sanatçıyı yalnız bırakmamıştı. Dilan Çıtak, küs olduğu kardeşi İdo ile sahneye çıkarak, “Sorun yok” mesajı vermişti. Dünyaevine girmeye hazırlandığı Levent Dörter ile Etiler'de görüntülenen şarkıcı, çok konuşulan barışma hakkında konuştu.

Dilan Çıtak Tatlısesten İdo Tatlıses açıklaması

HÜSEYİN ALTUN / MİLLİYET
25 Ağustos'ta Bodrum-Yalıkavak yolunda geçirdiği trafik kazasında ölümden dönen İbrahim Tatlıses, uçuruma düşen aracından çıkarılıp, ambulansla hastaneye kaldırılmıştı. Sanatçı, akşam saatlerinde tedavi gördüğü hastaneden ayrılıp, önceden konser programı olan Ortakent'te bulunan restorana gelmişti. Usta sanatçı, feci kazadan 12 saat sonra tekerlekli sandalye ile sahneye çıkmıştı.

Dilan Çıtak Tatlısesten İdo Tatlıses açıklaması

Haberin Devamı

DOKTORU GÖZÜNÜ AYIRMADI

Ayağındaki kırık nedeniyle oturarak parçaları seslendiren ünlü türkücüyü çok sayıda hayranı dinlemişti. İbo'nun neşesinin oldukça bir hayli yerinde olduğu gözlenmişti. Konser sırasında doktorunun, gözünü İbrahim Tatlıses'ten ayırmaması dikkatlerden kaçmamıştı.

"SEN DİNLEN, BİZ EĞLENDİRİRİZ"

Kazadan sonra bir an olsun babalarının yanından ayrılmayan Tatlıses'in çocukları Dilan Çıtak ve İdo da konser alanına gelip, babalarını yalnız bırakmamıştı. Dilan Çıtak, geçtiğimiz yıl düğününe katılmadığı İdo Tatlıses ile arasındaki buzları tamamen eritmiştti. Bir süredir küs olan kardeşler, babalarının aracılığıyla barışmıştı.

Dilan Çıtak Tatlısesten İdo Tatlıses açıklaması

70 yaşındaki usta sanatçı ile aynı sahnede 'Kara Üzüm Habbesi' adlı şarkıyı birlikte söyleyen ikili, konuklara eğlenceli anlar yaşatmıştı. Dilan Çıtak ve İdo'nun, bir ara babaları Tatlıses’e, “Sen dinlen, biz eğlendiririz“ demeleri herkesi güldürmüştü.

Dilan Çıtak Tatlısesten İdo Tatlıses açıklaması

Haberin Devamı

KIŞ SEZONU ALIŞVERİŞİ

Dilan Çıtak, geçtiğimiz mayıs ayında nişanlandığı Levent Dörter ile önceki gün Akmerkez'de görüntülendi. Kış sezonu için alışverişe geldiğini söyleyen şarkıcı, "Eksiklerim vardı, malum bu sene kış erken geldi. Onları tamamlamak için alışverişe geldik" dedi.

Dilan Çıtak Tatlısesten İdo Tatlıses açıklaması

"İKİ GELİNLİK GİYECEĞİM"

Önümüzdeki aylarda nikâh masasına oturmayı planlayan çiftten Dilan Çıtak, düğünde giyeceği gelinlikler hakkında açıklama yaptı. İki gelinlik tercih edeceğini belirten 32 yaşındaki şarkıcı, "Bir tanesini Türk modacı yapacak, diğerini de yabancı bir modacı yapacak" dedi.

"YURTTA SULH CİHANDA SULH"

Babası İbrahim Tatlıses'in Bodrum'da yaptığı trafik kazasının ardından uzun süredir konuşmadığı kardeşi İdo Tatlıses'le barışan ve ardından aynı sahneyi paylaşan Dilan Çıtak, "Yurtta sulh, cihanda sulh" diyerek, kardeşiyle aralarındaki sorunun ortadan kalktığını dile getirdi.