Cadde 'Dilek Taşı'nda Macide ile Asuman hesaplaştı! 'Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız'

'Dilek Taşı'nda Macide ile Asuman hesaplaştı! 'Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız'

09.11.2023 - 08:00 | Son Güncellenme:

Yapımını Pastel Film, yapımcılığını Yaşar İrvül ve Efe İrvül'ün üstlendiği Kanal D dizisi 'Dilek Taşı', dün akşam 9'uncu bölümü ile ekranlara geldi. İlgiyle izlenen dizi, yayınlanan yeni bölümü ile yine izleyicilerden tam not aldı. İşte 'Dilek Taşı'nın son bölümünde yaşananlar...

Dilek Taşında Macide ile Asuman hesaplaştı Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız

Başrollerini Salih Bademci, Hazal Subaşı ve Ozan Dolunay’ın paylaştığı, oyuncu kadrosunda Elif Doğan, Perihan Savaş, Özge Özberk, Teoman Kumbaracıbaşı, Çiçek Dilligil, Engin Yüksel, Afra Karagöz, Lena Naz Kalaycı ve Ömer Toprak Yılmaz gibi birbirinden başarılı isimler rol aldığı Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dilek Taşı', yeni bölümü ile ekranlara geldi.

Haberin Devamı

8 Kasım Çarşamba günü yayınlanan 'Dilek Taşı' dizisinin 9'uncu bölümünde; Macide'nin sözlerinden dolayı kafası karışan Figen, kendisinin doğum belgesine ulaşmak için köşkün odalarını karıştırır. Ancak tam bu sırada odaya gelen Macide, Figen'i çok şaşırtır.

'DİLEK TAŞI' SON BÖLÜM

MACİDE, HINCINI HARUN'DAN ÇIKARDI

İkilinin tartıştığını öğrenen Asuman, çalışma odasına koşar. Figen’in elindeki kağıtta yıllardır saklanan sırrın olduğunu düşünen Asuman, Cemre’nin doğum belgesini görünce derin bir nefes alır. Macide, Figen'in yaptıklarına kayıtsız kalamaz ve hıncını kocası Harun'dan çıkartır.

Dilek Taşında Macide ile Asuman hesaplaştı Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız

Sevda'nın hamileliği Kenan'ı şaşırtırken aynı zamanda şüphelenmesine de yol açmıştır. Hamilelik olayına inanmayan Kenan, Sevda'ya beraber hastaneye gitmeyi teklif eder.

Haberin Devamı

"SENİN BENİM AİLEMLE BİR BAĞIN YOK" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİGEN İLE MUSTAFA YAKINLAŞIYOR

Yeni bir ev kiralayan Mustafa, kendisine yardım eli uzatan Figen ile birlikte ev temizliğine girişir. İkilinin arasındaki kıvılcım, giderek artar.

Dilek Taşında Macide ile Asuman hesaplaştı Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız

Efkan'ın Sevda'ya saldırdığını duyan Rüçhan soluğu Dündar Bolatlı'ın evinde alır. Kızını rahat bırakmalarını sert bir dille ifade eder. Dündar ise Rüçhan'ın bu cesaretli tutumundan etkilenir.

MUSTAFA VE FİGEN'İN EV KURMA TELAŞI / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

FİGEN, MUSTAFA'DAN ŞÜPHELENDİ

Sevda'yı Efkan'ın elinden kurtaran Kenan, Dündar'ın radarına girmiştir. Oğluna vurduğu için Kenan'ı yok etmek isteyen Dündar, Kenan'a büyük bir kumpas kurar ve içeri attırır. Figen, Kenan için çok üzülmektedir. Mustafa da bu duruma dayanamaz ve bağlantısını kullanarak Kenan'ın yerini bulur. Figen ile görüşmesini sağlar. Ancak bu durum Figen'in aklında şüphe uyandırır.

Dilek Taşında Macide ile Asuman hesaplaştı Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız

Cemre ile ilgili planı öğrenen Mustafa çok sinirlidir. Macide'nin karşısına çıkarak, Cemre yerine Sinan'a kendi böbreğini vereceğini söyler.

KENAN'A İŞKENCE ETTİLER / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

KENAN, MUSTAFA'YA SALDIRDI!

Mustafa ve Figen beraber köşke dönerken kapıda Kenan beklemektedir. Nişanlısını Mustafa ile görüp sinirlenen Kenan dayanamaz ve Mustafa'ya saldırır.

Haberin Devamı

Dilek Taşında Macide ile Asuman hesaplaştı Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız

Bölümün finalinde; Figen meselesini çözmekte kararlı olan Macide, konuşmak için Asuman’ı odasına çağırır ve köşkten gitmelerinin ister. Asuman artık Macide'nin yaptıklarına dayanamaz ve "Yaptıklarınız yetti artık. Figen’i kendi evinin hizmetçisi yaptınız. Figen, Aras Bey’in kızı!" der. İki kadının hesaplaşmasına, Figen ve Sevda da şahit olur.

"FİGEN'İ KENDİ EVİNİN HİZMETÇİSİ YAPTINIZ!" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Dilek Taşı', her çarşamba yeni bölümleriyle saat 20.00'de Kanal D'de...