Cadde Dinlenme zamanı

Dinlenme zamanı

05.06.2019 - 07:50 | Son Güncellenme:

Ramazan Bayramı ile birlikte dokuz günlük tatilin gelmesini fırsat bilen cemiyet hayatının tanıdık simaları, kendilerini yurdun dört bir yanına attı. Tatil deyince ilk akla gelen yerlerden biri de şüphesiz Ege ve Akdeniz kıyıları oldu.

Dinlenme zamanı

Dinlenme zamanı
Enerji depoluyor
‘İmalat Hatası’ single’ıyla gündemde olan İvana Sert, bayram tatilini oğlu Ateş’le Türkbükü’nde değerlendiriyor. Her gün spor yapan ve kaslı vücuduyla dikkat çeken Sert, tatilden sonra sahnelerde olacağını söyledi.

Göz kamaştırdı
Dinlenme zamanı
Amerika’da uzun yıllar kaldıktan sonra İstanbul’a ailesinin yanına kesin dönüş yapan genetik uzmanı Asha Özbey de Bodrum’u tercih eden isimler arasında yer aldı. Bir toplantı için Macaristan’a gidecek olan genetik uzmanı, düzgün fiziğiyle dikkat çekti.

‘İkinci adreste’
Seycan-Dr.Nihat Tanfer çifti, yoğun geçen iş temposunun ardından soluğu Bodrum’da aldı. “İkinci adresteyiz” diyen ikili, gündüzleri denizin ve güneşin keyfini sürerken, geceleri ise baş başa dinlenmenin tadını çıkardı.

Durmak yok
Aile dizimi uzmanı ve yazar Aynur Tümen, tatilini Kıbrıs’ta değerlendirmeye karar verdi. Arkadaşlarıyla buluşan yazar, bazı saatlerde ise aile dizimi seansları düzenlemeyi ihmal etmedi.

Dinlenme fırsatı buldu

Dinlenme zamanı
Kısa bir süre önce İrem Kınay’ın Türkiye temsilciliğini üstlendiği Assouline yayınlarından Turquoise Coast kitabı yayınlanan Nevbahar Koç, Bodrum’da dinleniyor. Son kitabı da beğeni toplayan iş insanı, üçüncü kitap için şimdiden hazırlıklara başladığını belirtti.

Dinlenme zamanı
Kontrollü güneşleniyor
Arkadaş grubuyla Bodrum’a giden Arzu Çebi, dokuz günlük tatili en iyi şekilde değerlendirmeye çalıştığını söyledi. Akşam saatlerinde, iskelede güneşlenmeyi tercih eden iş insanı, güneşe karşı tedbiri elden bırakmadı.

Dinlenme zamanı

Celal Çapa ve melekleri
Şebnem-Celal Çapa çifti, tatil tercihini Yunan Adaları’ndan yana kullandı. Birkaç günlüğüne iş hayatından uzaklaşan çifte, dostları Bettina Machler, Zeynep Çarmıklı ve Hatice Berkman da eşlik etti.