Cadde Diva'nın büyük sınavı

Diva'nın büyük sınavı

13.08.2000 - 00:00 | Son Güncellenme:

Diva'nın büyük sınavı

Divanın büyük sınavı


       Türk pop müziğinin "Diva"sı Ajda Pekkan, "Monte Carlo Sporting Club’da konser verecek ilk Türk şarkıcı olmanın heyacanını yaşıyorum" dedi. Sanatçı, organizatör Erkan Özerman'la birlikte düzenlediği basın toplantısında, konser hakkında açıklamalarda bulundu. Konserde, ünlü modacı Canan Yaka tarafından hazırlanan kostümle sahneye çıkacak olan Pekkan, Türkçe'nin dışında İtalyanca ve Fransızca şarkılar da söyleyecek.
       30 Haziran’da Barry White konseriyle başlayan Monte Carlo Sporting Club 2000 Yaz Konserleri kapsamında, 23 Ağustos’ta sahne alacak Süperstar, konserini “Prestige de Turquie avec Ajda Pekkan" (Ajda Pekkan’lı Türkiye’nin Prestiji) başlığı altında verecek. 9 Eylül’e kadar sürecek “2000 Yaz Konserleriönde; Mireille Mathieu, Patrick Bruel, Lara Fabian, Shirley Bassey, Charles Aznavour, Enrico Macias gibi dünyaca ünlü yıldızlar da sahne alacak.
       Konserini, Real Madrid - Galatasaray maçı öncesi verecek olan Pekkan, "Ben de Galatasaray da bu maçtan galip çıkacağız" dedi. Sanatçı, Monaco'da kalacağı altı gün içinde bir de "Ajda Pekkan'ın gözüyle Monaco" adlı bir tanıtım filmi çekecek.