Cadde Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim!

Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim!

14.02.2024 - 07:15 | Son Güncellenme:

Oyuncu Doğa Rutkay ile eşi Kerimcan Kamal da İstanbul'u terk eden ünlüler kervanına katılarak, İzmir'in Urla ilçesine yerleşmişti. Önceki gün arkadaşı Melisa Doğu'nun doğum günü partisine katılan Rutkay, muhabirlerle bir araya gelerek Urla'ya taşınma kararıyla ilgili konuştu.

Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim

Kerimcan Kamal ile 2014 yılında dünyaevine giren Doğa Rutkay, Temmuz 2018'de ikizleri Piraye ile Rutkay Kerim'i kucağına almıştı. Geçtiğimiz senelerde İzmir’den ev alan Rutkay, bu sene ise İstanbul’u terk ederek Urla’ya yerleşmişti.

Haberin Devamı

Sibel Arna'nın konuğu olarak çocukları olmasa belki de İstanbul'da yaşamaya devam etmenin Kerimcan Kamal ve kendisi için daha kolay olabileceğini dile getiren Doğa Rutkay, şu ifadeleri kullanmıştı:

2021'de aldık ama 2 yıl inşaat süresi vardı. Biraz çocuklarla Urla'da da bir hayatımız olur dedik, çocuklar İstanbul'a alışmadan doğada, hayvanların, bitkilerin olduğu bir yerde mi olsa diye... Kerimcan'ı ikna etmem zor oldu. 8-9 ay oldu buraya yerleşeli. Taşındığımız için hiç pişman olmadık, buraya çok alıştık. Haftanın üç günü zaten İstanbul'a gidiyoruz. Evi de kapattık, İstanbul'a gidince otelde ve kısa süreli kiralanan evlerde kalıyoruz. Çocuklar burada okula başladı. Mesafeler kısa, trafik derdin yok. Her taraf doğa... Sebze meyvemizi gidip çevredeki çiftçilerden alıyoruz. Çocuklarımız beş yaşında, farklı büyüsünler istedik.

Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim

"DİĞER ARKDAŞLARIM KIZMASIN"

Ünlü isim, son olarak oyuncu arkadaşı Melisa Doğu'nun Kuruçeşme'de düzenlenen 42'nci doğum günü partisine katıldı. Oyuncu, ayaküstü gazetecilerin sorularını yanıtlamayı da ihmal etmedi.

Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim

"Diğer arkadaşlarım kızmasın ama hayattaki en yakın arkadaşım Melisa. Dile kolay 30 senelik dostluğumuz var" diyen Rutkay, Urla'ya yerleşmesi ile ilgili de konuştu.

Doğa Rutkay: Eski kafalıyım, bağ bahçe düzenine geri dönmek istedim

"EVİMİZİ YAPTIK VE GİTMEK İSTEDİM"

"Çoğu akrabam oralı, yabancı olmadığımız bir yer. Çocukluğumuz orada geçti, ufak bir yerimiz vardı, evimizi yaptık ve gitmek istedim açıkçası" diyen oyuncu, şöyle devam etti:

Ben eski kafalı bir insanım. Bağ, bahçe, toprak, yeşillik, tavuk falan o düzene geri dönmek ve çocuklarımın da bunu yaşamasını istedim. Ben bağ bahçe işlerine girmiyorum, o kısmı ile eşim ilgileniyor ve çocuklar da çok şey öğreniyor bu durumdan.