Cadde Doğan Holding'e ödül

Doğan Holding'e ödül

19.09.2008 - 17:53 | Son Güncellenme:

.

Doğan Holdinge ödül

DOĞAN Holding, bağımsız ödül organizasyon şirketi Mercomm tarafından bu yıl 22'NCİ kez düzenlenen Uluslararası Yıllık Faaliyet Raporu Yarışması’nda (International ARC Awards) Altın Ödül'ün sahibi oldu.
New York Jumeirah Essex House’ta dün gece düzenlenen ödül töreninde, ABD merkezli, iletişim araçları ve halkla ilişkiler faaliyetlerinde mükemmellik standartlarını tanımlamak amacı ile kurulmuş Mercomm tarafından ‘Altın Ödül’e layık görülen Doğan Holding, uluslararası öneme sahip bir ödülün altına daha imza attı. Dünyanın önde gelen 100’ü aşkın iletişim kuruluşu, fakülteler ve danışmanlardan oluşan seçici kurulun, Doğan Holding’in raporunu ‘yaratıcılık, açıklık ve etkili anlatım’ esaslarına göre değerlendirerek ödüle layık gördüğü bildirildi.
New York’ta bu yıl 22’incisi düzenlelen, 35 ülkeden 1000’i aşkın başvurunun değerlendirildiği yarışmada Doğan Holding, Batı Yarıküre’deki holding şirketleri kategorisinde öne geçti.
Değişik ülkelerin önde gelen kurum temsilcilerinin katıldığı ve Amerikan Fox TV kanalında ‘Business’ programının hazırlayıcısı Tracy Brynes tarafından sunulan gecede Doğan Holding'in ödülünü Doğan Holding Yatırımcı İlişkileri ve Kurumsal İlişkiler Bölüm Başkanı Özge Bulut Maraşlı aldı.
Maraşlı, ödülü aldıktan sonra DHA’ya yaptığı açıklamada, Doğan Holding’e uluslararası platformda başarı getiren faaliyet raporunun, şirketiin kurumsal yönetim ve paydaşlar ile iletişime verdiği önemin bir göstergesi olduğunu vurgulayarak, “Burada ARC Award’un Batı yarıküre içerisindeki holdingler kategorisinde ‘Altın Ödül’ü aldık. Faaliyet raporları özellikle şirketlerin kendilerini ifade etmeleri için yaptıkları faaaliyetleri, yatırımcılarına ve bütün paydaşlarına iletebilmeleri için önemli bir araç. Bu aracın uluslararası platformda değerlendirilip, böyle bir ödüle layık görülmesinden dolayı büyük mutluluk duyduk. Altın ödül alarak ülkemizi temsil ettik” dedi.
Altın Ödül'e layık görülen kuruluşlar arasında, Doğan Holding’in yanısıra General Motors, Generel Electric, Bayer gibi şirketler de bulunuyor. Gecede, aralarında Kia Motors, Goldman Sachs,FedEx, Xerox’un da bulunduğu bazı şirketlere gümüş, Whirpool’a da bronz ödül verildi.
Yarışmada altın ödül kazanan faaliyet raporları, Hamburg Sanat Müzesi’nde 25 Eylül- 15 Ekim 2008 tarihlerinde sergilenecek, Doğan Holding 2007 faaliyet raporu da bu sergide yerini alacak.