Cadde Doğukan Güngör kız arkadaşıyla yakalanmıştı! Rol arkadaşı o anları tiye aldı

Doğukan Güngör kız arkadaşıyla yakalanmıştı! Rol arkadaşı o anları tiye aldı

22.05.2024 - 10:09 | Son Güncellenme:

Eski sevgilisi Sıla Türkoğlu ile dizi setinde öpüşme krizi yaşadığı iddiasıyla adından söz ettiriren oyuncu Doğukan Güngör (27), dansçı sevgilisi Aleyna Yalçın'la (26) sarılırken Etiler'de kameralara yakalanmıştı. Panik olan Güngör'ü, rol arkadaşı Emrah Altıntoprak tiye aldı.

'Kızılcık Şerbeti'nin Fatih'i Doğukan Güngör ile profesyonel dansçı olan Aleyna Yalçın'ın ilişkisi, 'Aramızda Kalmasın' tarafından belgelenmişti.

Haberin Devamı

"BUNU YAYINLAMAYALIM"

Görüntü alınmasından rahatsız olan ünlü oyuncu, “Bunu yayınlamayalım. Başka röportaj yapalım ama bunu koymayalım. Sakın girmeyin bu işlere. Ben sizi hiç üzmüyorum, siz de beni üzmeyin” diyerek ricada bulunmuştu.

AİLESİ BİLMİYOR!

Sürpriz aşk magazin gündemine bomba gibi düştü. Çiftin, ilişkilerini Aleyna Yalçın’ın ailesi bilmediği için saklamak istedikleri öğrenildi.

"PANİK OLDUM"

Güngör, “Aleyna arkadaşım, kamera birden gelince panik oldum. Hayatımda kimse yok... Sıla da arkadaşım...” ifadelerini kullanmıştı.

Doğukan Güngör kız arkadaşıyla yakalanmıştı Rol arkadaşı o anları tiye aldı

İZLEYENLER KAHKAYA BOĞULDU

Kızılcık Şerbeti'nde 'Mustafa' karakterini canlandıran Emrah Altıntoprak, kız arkadaşıyla görüntülenen rol arkadaşı Doğukan Güngör'ü tiye aldı.

Haberin Devamı

Altıntoprak, sosyal medya hesabından yayınladığı videoda "Arkadaşlar lütfen bunu yayınlamayın" dediği görüldü. Sevilen ismin, paylaşımı kısa sürede gündem olurken izleyenleri kahkahaya boğdu.

Doğukan Güngör kız arkadaşıyla yakalanmıştı Rol arkadaşı o anları tiye aldı