Cadde 'Dönence' izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak

'Dönence' izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak

22.06.2023 - 10:21 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği yeni dizisi 'Dönence', izleyiciyle buluşmak için gün sayıyor. Dönence, Asperger sendromlu bir kardeşe sahip olan Gece’nin hikayesini ekrana getirecek olsa da izleyicilere birçok duyguyu aynı anda yaşatacak.

Gece, sevgilisi Emir'le (Miro) birlikte müzik yapma hayalleri olan bir genç kızdır ancak kardeşi Gülce için İzmir Foça’ya taşınmasıyla birlikte tüm hayatı alt üst olur. Özgür, Gece’nin hayatında bambaşka değişikliklerin olmasına sebep olacaktır.

Haberin Devamı

Zaman zaman kalp kıran, zaman zaman nefes kesici ama çoğu zaman hayat değiştirici olan aşk, gerçekten fedakârlık yapmaya değer bir şey midir? Yoksa aşk engel tanımayacak kadar güçlü müdür? Emir (Miro), Gece ve Özgür’ün arasında yaşanacak tüm olaylar izleyicilerin aşka bakış açısını bir kez daha değiştirecek.

Dönence izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu’nun yer aldığı Dönence’de; Emre Kınay, Atakan Hoşgören, Didem İnselel, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Ahmet Varlı, Doğan Karakaş, Nazlı Çetin, Şebnem Doğruer, Alara Bozbey, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya, Berfin Ant gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence izleyicilere gerçek aşkı sorgulatacak

Duygu dolu hikâyesiyle, merakla beklenen Dönence dizisi, 4 Temmuz Salı günü saat 20.00’de Kanal D’de.