Cadde 'Dönence' yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor

'Dönence' yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor

07.09.2023 - 11:45 | Son Güncellenme:

Kanal D’nin; D Media imzalı, başrollerini Sümeyye Aydoğan ve Caner Topçu'nun paylaştığı, yayınlanan her bölümü ile çok izlenen dizisi 'Dönence', artık çarşamba akşamları seyirciyle buluşacak. 13 Eylül Çarşamba akşamı yeni bölümü ile ekrana gelecek dizinin 10’uncu bölümüne Özgür ve Gece arasında yaşanan samimi görüntüler damgasını vuracak.

Heyecan ve duygu yüklü yeni bölümü ile 13 Eylül Çarşamba günü saat 20.00’de Kanal D'de yayınlanacak olan Dönence'de Özgür, mutfakta çalıştığı anda parmağını kesince Gece, ona pansuman yapar. Özgür ve Gece arasında duygusal anlar yaşanır.

Haberin Devamı

Öte yandan Gülce'nin ailesinde ayrılma durumu annesi ve babasını kahreder. Tüm bunlar yaşanırken Gece, İstanbul'a Konservatuar sınavlarına gideceğini söyler.

Dönence yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor

Yönetmen koltuğunda Serdar Gözelekli’nin oturduğu Dönence’nin oyuncu kadrosunda; Emre Kınay, Didem İnselel, Atakan Hoşgören, Ogün Kaptanoğlu, Ülkü Hilal Çiftçi, Doğa Karakaş, Nazlı Çetin, Berfin Ant, Şebnem Doğruer, Mesut Yılmaz, Edanur Gülbudak, Muammer Tali, Umut Kaya gibi başarılı isimler yer alıyor.

Dönence yeni gününde yeni bölümü ile ekrana geliyor