Cadde 'Dönence'de Özgür, Gece'ye aşkını itiraf etti!

'Dönence'de Özgür, Gece'ye aşkını itiraf etti!

05.10.2023 - 07:59 | Son Güncellenme:

Kanal D'nin; yapımcılığını D Media’nın, yönetmenliğini Serdar Gözelekli’nin üstlendiği, senaryosunu ise Nuray Uslu'nun kaleme aldığı dizisi 'Dönence', 13'üncü bölümüyle izleyici karşısına çıktı. 'Dönence', çarşamba akşamına bir kez daha damgasını vurdu. İşte dizinin son bölümünde yaşananlar...

Dönencede Özgür, Geceye aşkını itiraf etti

Başrollerinde Sümeyye Aydoğan (Gece) ve Caner Topçu’nun (Özgür) yer aldığı, kadrosunda Emre Kınay (Cem), Atakan Hoşgören (Miro), Didem İnselel (Verda), Ogün Kaptanoğlu (Harun), Ülkü Hilal Çiftçi (Gülce), Doğan Karakaş (Rüzgar), Nazlı Çetin (Sera) gibi başarılı isimleri buluşturan, Kanal D'nin sevilen dizisi 'Dönence' nefes kesen bir bölümle ekrana ekrana geldi.

Haberin Devamı

ÖZGÜR'ÜN AİLESİNİ HARUN MU ÖLDÜRTTÜ? / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Dönence'nin 4 Ekim Çarşamba günü yayınlanan 13'üncü bölümünde; anne ve babasının neden ve nasıl öldüğü gerçeğini öğrenmek için çabalayan Özgür, kardeşi Rüzgar’ın masum olduğuna inanmak ister fakat içten içe kafasında soru işaretleri kalır.

'DÖNENCE' SON BÖLÜM

EJDERHA DÖVMELİ ADAM KİM?

Rüzgar ise anne ve babasının ölümüne sebep olan ejderha dövmeli adamı görür. Peki, bu ejderha dövmeli adam kimdir? Özgür, anne ve babasının neden öldüğünü öğrenebilecek midir?

Dönencede Özgür, Geceye aşkını itiraf etti

Harun, Olgun ailesinin arasına sızmak için elinden geleni yaparken diğer tarafta köşeye sıkışacağı bir durumla karşı karşıya kalır.

"SEN BANA AİTSİN GECE OLGUN" / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

Haberin Devamı

GECE İLE ÖZGÜR TEKRAR BİR ARAYA GELDİ

Gülce yaşadığı krizi yavaş yavaş atlatmaya başlamışken, İstanbul’a okumaya giden Gece ise kendisini yalnız hisseder.

Dönencede Özgür, Geceye aşkını itiraf etti

Gece ve Özgür, birbirlerine duydukları aşkla tekrar bir araya gelir. Özgür, Gece'nin yanına gider ve aşkını itiraf eder. Gece de Özgür'e karşı hislerini açar. İkili arasında dolu dizgin bir aşk yaşanır.

CEM, HARUN'A YUMRUK ATTI! / İZLEMEK İÇİN TIKLAYIN

'Dönence', yeni bölümüyle çarşamba akşamı saat 20.00'de Kanal D’de...