Cadde Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’

Tuvana Türkay'dan samimi açıklamalar! ‘Dönüm noktam yok’

10.04.2024 - 07:01 | Son Güncellenme:

Oyunculuk tutkusuyla hayatın içine dokunan Tuvana Türkay... Minimalist Zarafet” konsepti ile güzel oyuncu, Gardırop Magazine Nisan sayısına kapak oldu. “Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum” diyen Tuvana Türkay, “Dönüm noktam yok” ifadelerini kullandı.

Tuvana Türkaydan samimi açıklamalar ‘Dönüm noktam yok’

Tuvana Türkay, Gardırop Magazine dergisine konuştu. Oyuncu, “Hayatının nasıl bir dönemindesin? Neler yapıyorsun?" sorusuna, "En sakin, kabullenmiş, dingin ve önceliğimin kendimde olduğu dönemindeyim. Sımsıkı kocaman sarıldım kendime. Kendimi bir çocuk gibi oturttum karşıma soruyorum. Dinliyorum. Ne eksik, ne isterdin? Neyden mutlu neyden mutsuzsun. Çalışıyorum, durmadan bir şeyler üretiyorum. Hali hazırda dizi devam ederken peş peşe güzel filmler yapıyorum." yanıtını verdi.

Haberin Devamı

"HEPSİ BİRBİRİNDEN BAŞKAYDI"

Ünlü isim, “Kağıt Ev”, “Çember”, “Ağır Romantik” “Olanlar Oldu”, “Kara Para Aşk” ve “Emanet” gibi pek çok diziler ve filmlerde rol aldın. Bu projeler arasında seni en çok heyecanlandıran hangisiydi?" sorusuna ise: 'Hepsinin tadı birbirinden başkaydı. Hiçbirinde aynı karakteri oynamadım. Bir oyuncu olarak hiç tekrara düşürmedim kendimi. O yüzden heyecanım hiç eksilmedi ne işime ne kendime.' şeklinde cevap verdi.

Tuvana Türkaydan samimi açıklamalar ‘Dönüm noktam yok’

"ÇOK İNATÇI BİRİYİM"

Türkay, "Şimdilerde “Kudüs Fatihi Selahaddin Eyyubi” dizisinde Victoria karakterini canlandırıyorsun. Victoria ile benzer yanların var mı?" sorusuna ise 'Tarihte var olmuş gerçek bir karakter. Bir kraliçe ve o zamanki şartlarda başlardaki insanların gaddarca sistemleri ve stratejileri düşünüldüğünde elbette kendimle onun arasında benzerlik değerlendirmesini çok sağlıklı yapamıyorum. Azimli biraz da dik başlı bir karakter, gözü çok kara. Bu yönden benziyoruz. İnandığım emin olduğum bir konuda ben de çok inatçı biriyim ve bırakın birine söz hakkı tanımak konuşturmam.' yanıtlarını verdi.

Haberin Devamı

"AŞK GÜVENDİR"

Neredeyse oynadığın dizilerin tamamında “aşk” var. Sen aşkı nasıl tamamlarsın? sorusuna güzel oyuncudan şu yanıt geldi:

Bir söz okumuştum. Aşık insan önce kendini kandırır sonra başkalarını ve insanlar buna romantizm der diye. Aşk yalnızca güvendir, özendir, anlaşılmaktır ve birini anlamak istemektir. Birini duymak değil dinlemek istemektir. Gülüşüyle mutlu, yanında huzurlu olduğunuz biriyle aynı yolu yürümek istemektir.

Tuvana Türkaydan samimi açıklamalar ‘Dönüm noktam yok’

"DÖNÜM NOKTAM YOK"

Kariyerinizdeki dönüm noktanız hangi projeyle oldu?” sorusuna, “İşlerimi hep en iyi şekilde yapmaya çalıştım. Disiplinli, azimli ve titiz biriyim. Kariyerimde, içinde yer aldığım tüm işlerimi de aynı gayretle yaptığıma inanıyorum. O sebeple kendimi tek bir iş veya tek bir dönemim ile bir paragraf içine sıkıştıramıyorum. Bir dönüm noktam yok” yanıtını verdi.

"HEPSİ BU"

Ünlü isim, "Tanınır biri olmak senin için ne ifade ediyor? Bu durumu nasıl yönetiyorsun?" sorusuna da: 'Hiçbir şey ifade etmiyor. O konudan epey uzağım. Bunun hiçbir avantajını yaşamadım. Yaşamıyorum. Yaşamayacağım. Gelip benimle konuşan herkes uzaktan bir akrabammış gibi hissediyorum. Konudan o kadar uzağım anlayacağınız. O yüzden bana özel gelmeyen bu durumu yönetmek gibi gereksiz bir çabam da yok. Tanınmanın abartılacağı bir taraf hiç yok. Görünen bir iş yapıyorsunuz ve ulaşabildiğiniz insanlar sizi görüyor. Zaten tanınan taraf oynadığımız karakterler. Asıl kimliğimiz değil. Beni Tuvana olarak yakınlarım dışında çalışma arkadaşlarım bile tanımaz. Hepsi bu.' şeklinde yanıt verdi.

Haberin Devamı

Tuvana Türkaydan samimi açıklamalar ‘Dönüm noktam yok’