Cadde Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu

Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztan'ın sağlık durumu

30.10.2023 - 10:47 | Son Güncellenme:

Yeşilçam'ın 'gamzeli güzel'i Bahar Öztan, geçtiğimiz mart ayında dördüncü kez kansere yakalandığını duyurmuştu. Öztan, kolon kanseri nedeniyle ikinci kez ameliyat oldu. Sanatçı, son olarak sağlık durumu hakkında bilgi verdi.

Daha önce sağlık durumuyla ilgili yaptığı açıklamada, "Birçok insanın kaldıramayacağı kadar büyük rahatsızlıklar geçirdim. Herkes dualarını eksik etmeyip, çok güzel enerjiler gönderdi" diyen Türk Sineması'nın unutulmaz oyuncularından Bahar Öztan'dan üzücü bir haber gelmişti.

Haberin Devamı

İstanbul'dan taşındıktan sonra oğlu Yiğit Çolak ile Bodrum'da otel işletmeciliği yapan Yeşilçam'ın gamzeli güzeli, kanserle mücadelesine yeniden başlamıştı. Üç kez kanseri yenen 60 yaşındaki sanatçı, Muğla Acıbadem Hastanesi'nde tedavi görüyordu.

Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztanın sağlık durumu

İKİNCİ KEZ AMELİYAT OLDU

Operasyon geçirdikten haftalar sonra sağlık durumu hakkında açıklamada bulunan Bahar Öztan, bu süre zarfında ikinci kez ameliyat olduğunu duyurdu.Sağlık durumunun iyi olduğunu ifade eden Bahar Öztan, "Hepinize sağlıklı mutlu günler diliyorum, her daim dualarınıza ihtiyacım var" dedi.

Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztanın sağlık durumu

"HÂLÂ HASTANEDEYİM"

Bahar Öztan, şunları söyledi: 

Herkese merhaba, bu videoyu size çok daha önce çekmek isterdim ama ikinci bir ameliyat daha geçirdiğim için dolayısıyla tekrar başa döndük. Neyse ki şu anda çok şükür iyiyim. Bundan önceki günler halim yoktu. Telefonu dâhi elime alamamıştım. Her şey yolunda gayet güzel gidiyor. Hepinizi çok seviyorum. Oğlumu, erkek kardeşimi, arkadaşlarımı, sevdiklerimi, sevenlerimi, hepinizi çok seviyorum. Beni merak etmeyin her şey yolunda. İnşallah daha da iyi olacak. Hâlâ hastanedeyim. Kısa bir zaman sonra mutlaka çıkarım. Size kucak dolusu sevgiler. Dualarınız o kadar iyi geldi ki teşekkür ediyorum.

Dördüncü kez kansere yakalanan Bahar Öztanın sağlık durumu