Cadde Doug Stanhope'tan Johnny Depp'e destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu!

Doug Stanhope'tan Johnny Depp'e destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu!

03.09.2022 - 07:10 | Son Güncellenme:

Dünyaca ünlü oyuncu Johnny Depp ile 2015'te evlenip 2017'de boşanan karalama davası şimdilik sona ermiş olmasına rağmen, ikili gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak Depp'in arkadaşı komedyen Doug Stanhope, yazdığı bir kitapta Heard ve eski çiftin ilişkisiyle ilgili kullandığı ifadelerle gündeme geldi. Stanhope, kitabında yazdıklarından önce de aktörü savunmuş; ve Heard ile ilgili çok konuşulan iddialarda bulunmuştu.

Doug Stanhopetan Johnny Deppe destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu

59 yaşındaki Hollywood yıldızı Johnny Depp'in, 2011 yılında birlikte rol aldıkları 'The Rum Diary' filminin setinde tanıştığı ve yaklaşık iki yıl süren evliliğin ardından olaylı bir şekilde boşandığı Amber Heard ile birbirlerine karşılıklı olarak açtıkları milyonlarca dolarlık dava, 1 Haziran'da sonuçlandı.

Haberin Devamı

MİLYONLARCA DOLAR TAZMİNAT ÖDEYECEK

Oy birliğiyle alınan kararda, Jüri Heard'ün eski eşi Depp'e iftira attığına ve Heard'ün Depp'e 10 milyon dolar cezai tazminata ek olarak, aktörü zararlarını karşılamak için de ekstra 5 milyon dolar telafi edici tazminat ödemesi gerektiğine karar verdi. Ancak sonrasında bu rakam, 5 milyon dolardan Virgina eyaletinin bu tür tazminatlar için sınırı olan 350 bine düşürüldü.

Doug Stanhopetan Johnny Deppe destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu

Ayrıca jüri üyeleri, Heard'ün evliliğine ilişkin beyanlarına inanmadı ve iddialarının sadece Depp değil başkaca insanları da lekelediğine karar vererek, Heard'ün "kötü niyetle" hareket ettiğine hükmetti.

Jüri, Herad'ün de Depp'in avukatı üzerinden karalandığına ilişkin suçlamadan birini kabul ederek, Depp'in Heard'e 2 milyon dolar tazminat ödemesine karar verdi. Heard ve Depp, geçtiğimiz haftalarda ise bu kararlar için karşılıklı olarak temyize gitti.

Haberin Devamı

"ACIMASIZ, ENTRİKACI, FIRSATÇI"

Ancak olaylı dava sona ermesine rağmen, Depp ve Heard gündemde kalmaya devam ediyor. Son olarak aktörün arkadaşı ve sırdaşı Doug Stanhope, Heard'ü 'acımasız, entrikacı ve fırsatçı' olarak nitelendirerek, aktrisin Depp'in zayıf anlarını 'onu manipüle etmek için kullandığını' iddia etti.

DailyMail'de yer alan habere göre; Johnny'nin annesinin Mayıs 2016'da hayatını kaybettiği ve Heard'ün boşanma davası açmasından sadece birkaç gün önceki süreden bahseden Doug, 'No Encore for the Donkey' adlı kitabında şu ifadeleri kullandı:

Karısı Amber Heard, yine Johnny Depp'in kafasını karıştırıyor gibiydi, zayıf bir anını fırsat olarak görüp, onu daha fazla ve daha güçlü bir şekilde manipüle etmek için kullandığını varsayıyorum.

Doug Stanhopetan Johnny Deppe destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu

55 yaşındaki Stanhope, sözlerine; "Johnny Depp'in ya da onun kadar ünlü birinin bu tür bir ilişkiye hapsolabileceğini düşünmek neredeyse akılalmaz bir şeydi" diyerek devam etti.

KONUYLA İLGİLİ DAHA ÖNCE DE KONUŞTU

Mayıs 2016'da, boşanma sürecinin erken bir aşamasında Amber, Johnny'nin kendisini fiziksel olarak taciz ettiğini iddia ettiğinde; Doug da bir yazı kaleme alarak aktrisin ünlü isme şantaj yaptığını açıkladı. The Wrap'da yayınlanan bir makalesinde Stanhope; Depp'in, Heard'ün kendisinden ayrılacağını ve eğer koşullarını kabul etmezse aktör hakkında yalan söyleyeceğini ve halkın önünde küçük düşüreceğini ileri sürdüğünü anlatttı.

Haberin Devamı

Doug Stanhopetan Johnny Deppe destek: Amber Heard onu manipüle ediyordu

Heard, bunun üzerine Stanhope'a da karalama davası açtı; ancak 'Aquaman' yıldızı, üç ay sonra davayı düşürdü ve aktrisin temsilcisi TMZ'ye konuşarak, "Amber yaşamına devam ediyor, işe geri dönüyor ve normal, mutlu bir hayat sürüyor" dedi.

Kitabında 36 yaşındaki Heard'ün kendisine açtığı davadan da söz eden Doug Stanhope, "Amber Heard'den gelecek bir dava, drama kadar komedi malzemesi de olurdu. Bunun hakkında bir şeyler öğrendikçe ve düşündükçe, davayı geri çekmemesini istedim" ifadelerini kullandı.