Cadde Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı

Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavras'tan ayrıldı

04.12.2023 - 12:11 | Son Güncellenme:

Dua Lipa, kendisinden 14 yaş büyük Fransız yönetmen Romain Gavras ile aşk yaşıyordu. Ünlü şarkıcının Romain Gavras'tan ayrıldığı ortaya çıktı. Yıdız şarkıcının bu kararı almasında müzik kariyerinin etkili olduğu iddia edildi.

Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavrastan ayrıldı

İngiliz şarkıcı Dua Lipa, podyumların aranan modelleri olan Bella ve Gigi'nin kardeşi Anwar Hadid ile ilişkisini 2021 yılında noktalamıştı. Fransız yönetmen Romain Gavras ise aynı yıl şarkıcı ve oyuncu Rita Ora'dan ayrılmıştı.

Haberin Devamı

Lipa ile Gavras'ın aşk yaşadığı ise geçtiğimiz mart ayında, ikilinin BAFTA Ödülleri sonrası katıldıkları partide öpüşürken görüntülenmesiyle ortaya çıkmıştı.

İLK KEZ KIRMIZI HALIDA BOY GÖSTERDİLER

27 yaşındaki Dua Lipa ve 41 yaşındaki yeni sevgilisi Romain Gavras, geçtiğimiz mayıs ayınca 76'ncı Cannes Film Festivali'nde boy göstererek, ilk kez birlikte kırmızı halıda birlikte yer almıştı.

Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavrastan ayrıldı

Dua ve Romain, galaya el ele tutuşarak gelmiş ve kameralar için poz vermişti. Gavras'ın, Lipa'dan gözlerini alamadığı anlar, objektiflere yansımıştı.

AŞK BİTTİ!

Yazın birlikte Yunanistan’a tatile giden çift Dua Lipa’nın doğum gününde de samimi pozlar verip aşklarını sergilediler. Bu 8 aylık aşkın bittiği iddiası İngiliz The Sun gazetesinde yer aldı.

Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavrastan ayrıldı

Haberin Devamı

İkilinin yollarını ayırdığı bildirilirken ayrılığın sebebinin ünlü şarkıcının üçüncü albümünün yayınlanmasından önce şu anda yalnızca müziğine konsantre olmak istemesi olduğu ortaya atıldı.

'İŞKOLİK' OLMASINDAN ŞİKAYETÇİ

Kaynaklar “Dua ve Romain aşk dolu bir yazın ardından yollarını ayırdılar” derken ünlü yönetmen Romain Gavras’ın Dua Lipa’nın “işkolik olmasından” şikayetçi olduğu iddiası da gündeme geldi. Dua Lipa, artık son çalışmalarını yaptığı ve yakında piyasaya süreceği bu yeni albümüne çok önem veriyor.

Dua Lipa, yönetmen sevgilisi Romain Gavrastan ayrıldı