Cadde Düğün halayı

Düğün halayı

25.08.2015 - 02:30 | Son Güncellenme:

6 aylık ayrılığı evlilik teklifi ile sonlandıran Murat Dalkılıç, müstakbel eşi Boluğur’u davullu zurnalı bir törenle evinden aldı

Düğün halayı

Murat Dalkılıç ve Merve Boluğur çifti Adile Sultan Yalısı’nda yapılacak evlilik töreni öncesi güne erken başladı. Altı ay ayrı kaldıktan sonra Dalkılıç’ın haziran ayında Boluğur’a evlenme teklif etmesiyle barışan çift, düğün öncesi, âdetleri uyguladı. Dalkılıç, sabah saatlerinde Boluğur’u Akaretler’deki evinden almaya gitti. Kızı almaya giderken Dalkılıç’ı patronu Polat Yağcı, Berkay,
Önder Açıkbaş ve Eliz Sakuçoğlu’nun yanı sıra arkadaşları da yalnız bırakmadı. Dalkılıç ve arkadaşları Boluğur’u evinden çıkarmaya konvoyla giderken kapı önünden ise renkli görüntüler yaşandı.
Boluğur evden çıkmadan önce kapıda davul ve zurna çaldı. Oyuncu kapıdan dışarı çıktığı anda meşale yakılıp, konfetiler atıldı.

Haberin Devamı

Kızı aldık

Boluğur’un aşağıya inmesiyle ortamın daha da şenlendiği görüldü. İlk önce Dalkılıç ve Boluğur evlenmelerine dakikalar kala evin önünde karşılıklı oynayarak düğün öncesi son provalarını yaptı. Çift karşılıklı oyundan sonra halay çekti. Çiftin halay ve karşılıklı oyunlarının fotoğraflarını da komşuları üst katlardan çekti. Kuaföre gitmeden önce çift arkadaşlarıyla hatıra fotoğrafı çektirdi. Boluğur ilk önce kendisini almaya gelen Dalkılıç ve arkadaşlarıyla ‘selfie’ çekti. Berkay’da fotoğrafı paylaşarak, “Kızı aldık mı?” notuyla takipçileriyle paylaştı. Ayrıca Dalkılıç, özel fotoğrafçı tutarak tüm anları ölümsüzleştirdi.